Дани от Враца заминава за операция в Сърбия, научи агенция

...
Дани от Враца заминава за операция в Сърбия, научи агенция
Коментари Харесай

Добра новина! Дани от Враца заминава за Сърбия, предстои му операция

Дани от Враца отпътува за интервенция в Сърбия, научи организация BulNews.
Припомняме, че Даниел Маринов от града под Околчица, преди 4 години претърпява безразсъден случай в басейн, при който остава обездвижен от врата надолу. Момчето отпътува за интервенцията на петък 13-ти.
Борбеният юноша разгласява информацията на страницата си в обществените мрежи.
Вижте какво показа самият той:

„ Здравейте, другари!
След толкоз доста трудности, престои в лечебни заведения и интервенции, Коронавирус ограничавания и какви ли още не трудности, най-сетне имам планувана дата за първата процедура!
Заминавам на 13.11 (петък) и ще остана под наблюдаване в болничното заведение до неделя. Вярвам, че петък 13-ти ще ми донесе шанс, постоянно го е правил. Поради обстановката с Коронавирус процедурата няма да бъде осъществена в Турция, а в болничното заведение, в която доктор Джихан Абазович и неговият екип практикуват основно - Global Care Novi Sad, Сърбия. За мен това е без значение, тъй като значимото е, че лекарския екип остава неизменен. Важното е, че най-сетне ще подхваща първата по-сериозна крачка към това да осъществя моите фантазии! На същото място ще върша и рехабилитацията, само че за нея към момента нямаме оферта от болничното заведение. Знаем, че цената е 100 евро дневно. Като отидем на място, лекарите ще кажат какъв брой време е належащо да мина през интензивна рехабилитация и по кое време, тъй като това е от извънредно значение за подобряването ми и постигането на оптимален резултат от процедурата. Тогава ще получим и офертата. Втората и третата процедура би трябвало да бъдат осъществени през един месец, считано от първата процедура.
Това е, другари! Най-после стигнахме и до тук! Без всички вас това нямаше да бъде допустимо! Вашата поддръжка за мен е от извънредно огромно значение и ви благодаря за това, че сте до мен! Фактът, че не повеждам тази борба самичък, ми дава сили да не преставам да се боря! Благодаря Ви! “

Всеки, който има опция да му помогне, може да го направи на:
IBAN: BG19FINV91501316841132
Титуляр: Даниел Маринов
Банка: Първа Инвестиционна Банка
BIC: FINVBGSF
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР