Дани от Един за друг реши отново да сподели подробности

...
Дани от Един за друг реши отново да сподели подробности
Коментари Харесай

Причината за раздялата е ясна! Дани от "Един за друг" разкри защо са скъсали с Дени и една изневяра

Дани от " Един за различен " реши още веднъж да показа детайлности за себе си в Instagram, а фенките му го заляха с въпроси. От колата и татусите, до облеклата му и връзките с дами.

Дежурният въпрос за раздялата с Дени участва наложително, а Дани отговори за следващ път. Припомняме, че малко двамата се разделиха малко след края на " Един за различен ", като дълго време не съобщаваха аргументите за решението им.

Виж още: Не е за поверие! Златка Райкова се пусна без екстеншъните, предизвестиха Карен да бяга от нея 

" С Дени сме в положителни връзки, само че по този начин се стекоха събитията ", отговори Дани на многочислените питания. Той обаче загатна, че в предишното " имало една красавица ", която му изневерила. Това стана ясно от различен въпрос, на който Дани отговори, само че това надалеч не значи, че става въпрос за последната му някогашна, с която участваха дружно в риалити шоуто.

Виж още: Мирише на бракоразвод? Непознат мъж целува буйно краката на Галена

В момента не е ясно дали Дани си има другарка, само че същото важи и за Дени. Мацката пък се завърна в Щатите и побърза да се тагне от разходката с кон. Всички обаче видяха какъв брой се е разхубавила, а почитателите ѝ считат, че това се дължало на нова обич.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР