Дани от Един за друг може и да не се

...
Дани от Един за друг може и да не се
Коментари Харесай

Дани от "Един за друг" с откровение: "Бих дал всичко за една такава, която ме гледа..."

Дани от " Един за различен " може и да не се изживява като инфлуенсър (за щастие), само че известността му е още огромна. Участникът в риалити шоуто изпъкна с много положителни качества, а това е един от факторите да бъде харесван от много девойки. Макар да е разграничен с Дени, която сега се намира в Щатите, той показа преди време, че са в положителни връзки и няма мотив за драми и спекулации по техен адрес.

Виж още: " Или съм приоритет номер 1, или... изчезвам! ": Моника Валериева се закани на Меди?

Има ли си обаче нова другарка Даниел? Това се чудят част от почитателите на фамилното шоу, само че безапелационен отговор няма. Дани постоянно споделя разнообразни любовни цитати на стори в Instagram, а напълно неотдавна качи тези думи: " Бих дал всичко за една такава, която ме гледа все едно съм свалил звездите от небето ". Е, думите не са персонално на Дани, а са откъс, само че пък очевидно е към този момент на любовна вълна. Не бихме се изненадали, в случай че към този момент има жена в живота си, само че е изцяло разбирамо да я крие.

Виж още: Потна, гореща и палава: Мартина Юрукова отново скри прекомерно малко от себе си

 Instagram

Иначе Дани поддържа връзка с някои от участниците от " Един за различен ". Наскоро той е бил посетител на празненство, проведено от Иво и Тяна, които означиха годишнина от основаването на един от бизнесите си.

Междувременно Дани се закани, че през 2022 година счита да промени някои неща в живота си. " Време е да променим много неща ", написа той под селфито долу. Вероятно едно от тези " много неща " е и физическата му форма, защото в стори той качи фотография от залата, като написа, че към този момент се готви за лятото. 

E, откровено се надяваме през новата година да промени и някои привички зад кормилото, защото на последващо стори пък се похвали по какъв начин подвига 240 км./ч. на Околовръстното шосе на София.

Изображение: https://www.instagram.com/dan.d.v10/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР