Дани от Един за друг е млад мъж, който определено

...
Дани от Един за друг е млад мъж, който определено
Коментари Харесай

Дани от "Един за друг" с доста горещ цитат за жените и как могат да побъркат един мъж

Дани от " Един за различен " е млад мъж, който несъмнено не страда от липса на женско внимание. Красив, учтив, с възприятие за комизъм и много целенасочен. Все качества, на които всяко момиче обръща внимание и вършат усещане. 

Участникът в риалити предаването на NOVA не разяснява персоналния си живот и не дава отговор на въпросите, които го питат почитателите му. Известно е, че Дани и Дени са се разделили, само че по този начин и не стана ясно какви са аргументите, както и по кое време е станало. Не това обаче е значимото, а че всеки един от тях е траял напред.

Виж още: Лъжите, които ни споделяха като деца! " Ще ме схванеш като пораснеш " и още

В стори в Instagram Дани показа забавен откъс, който явно много е харесал. " Това, което някои дами вършат с взор, други и с голи тела не мога ", гласи цитатът, а ние сме изцяло съгласни, тъй като от време на време един взор може да ти влияе доста повече. Не е ясно дали се отнасят тези думи за съответен човек, само че неотдавна се появиха клюки, че някогашната му половинка към този момент си има гадже, което е също много известно.

Виж още: Ще познаете ли коя е майката и коя дъщерята? Мрежата пощуря по тези хубавици, мислят ги за сестри 

Красавицата неотдавна показа фотоси от разходката си, а от тях разбрахме, че е покорила връх Мальовица. За изкачването на върха тя написа, че е било най-трудното до момента, само че пък приключението си е коствало на 100%.

Дени (разбира се) не е качила върха сама, а от фотосите стана ясно и кой е бил нейната компания - артистът и влогър Стефан Попов-Чефо. Няколко дни по-късно Чефо също качи фрагменти от разходката, на които участва Дени, а почитателите се питат дали сред двамата има освен това от другарство. Е, за момента те не са коментирали и това публично, само че се знае, че Дени отпътува за Съединени американски щати, където ще бъде в идващите няколко месеца.

Виж още: Лолита Османова съжалява, че не приказва български език, за какво я е боязън да върви в Москва и още... 

Изображение: https://www.instagram.com/dan.d.v10/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР