Дани Олмо се отличи с гол и три асистенции за

...
Дани Олмо се отличи с гол и три асистенции за
Коментари Харесай

Лайпциг отнесе Фрайбург и е на финал за Купата

Дани Олмо се отличи с гол и три асистенции за Лайпциг при 5:1 над в първия полуфинал за Купата на Германия. Носителят на трофея се класира за финала в шампионата за трети следващ и четвърти път в последните пет години. Мачът за трофея е на 3 юни в Берлин. Довечера Щутгарт и Айнтрахт ще дефинират втория финалист.

Испанският национал Олмо вкара с глава за 1:0 още в 13-ата минута. В идната офанзива той асистира на бранителя Бенямин Хенрихс, който повиши на 2:0. До почивката резултатът към този момент беше 0:4. Разписаха се Доминик Собослай в 37-ата минута и Кристофър Нкунку в добавеното време.

В 58-ата минута Лайпциг остана с човек по-малко поради аления картон на Йошко Гвардиол. Хърватинът фаулира откъсващия се Роланд Салай. Така Гвардиол ще пропусне финала. Малко по-късно. После на терена нахлуха и почитатели и мачът беше спрян. Играчите на Фрайбург помолиха феновете да се приберат по трибуните и конфликтът продължи.

Южняците понижиха на 1:4 след прецизен изстрел с глава на Михаел Грегорич в 75-ата минута. В седмата минута на добавеното време Собослай означи втория си гол, фиксирайки крайното 1:5.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР