Дани Николов от пети клас в Частно средно училище Юрий

...
Дани Николов от пети клас в Частно средно училище Юрий
Коментари Харесай

Ученик от ЧСУ Юрий Гагарин“ е първи на Републиканското първенство по колоориентиране

 Дани Николов от пети клас в Частно приблизително учебно заведение " Юрий Гагарин “, в интернационалния комплекс " Камчия “, се завърна с две първи места от Републиканското състезание по колоориентиране – спринтова и дълга отдалеченост. В момента ученикът на ЧСУ " Юрий Гагарин “ е първи в ранглистата на България във възрастовата група мъже до 12 - годишна възраст, откакто пребори конкуренция от над 100 състезатели от цяла България.

Възпитаникът на ЧСУ " Юрий Гагарин “ се е подготвял за надпреварата и в извънкласните действия по спортно насочване, които се организират в Мултифункционалната спортна база на учебното заведение, а треньор на Дани е Владимир Атанасов от СКО " Бегун “. В Частно приблизително учебно заведение " Юрий Гагарин “ се натъртва освен на просветителния развой, само че и на спорта, културата и творчеството.

На територията на учебното заведение има професионална спортна база, която в композиция с неповторимите естествени дадености на интернационалния комплекс ситуиран в естествен парк Камчия, здравословната среда и здравословно хранене, приготвено на място дава опцията на всяко едно дете да развие капацитета си. За учениците, които не са от Варна има обезпечен цялостен интернат в съвременна база – измежду зеленината и чистия въздух на естествен парк " Камчия “.

Новата образователна година ЧСУ " Юрий Гагарин “ ще стартира с нови спомагателни стратегии по план " Професии на бъдещето “ - програмиране, езици, финансова просветеност и личностно развиване, обществена и прочувствена просветеност с опция за образование и през събота.

Информация за заинтригуваните родители може да бъде открита на уеб страницата на учебното заведение www.gagarin-kamchia.bg, както и на телефон +359 877 665 635

Поздравления на Дани Николов от Частно приблизително учебно заведение " Юрий Гагарин “!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР