Дани Каназирева - първа красавица на бала Георги Титюков спечелил

...
Дани Каназирева - първа красавица на бала Георги Титюков спечелил
Коментари Харесай

Приятел изпил парфюма на Александрина Александрова на бала

Дани Каназирева - първа хубавица на бала Георги Титюков спечелил шампанско с танци На бала си Севдалин Божиков получил целувка по бузата Димитър Иванов трябвало да получи сребърен орден на бала си На бала Спас Гърневски купонясвал с жена си Донка Мира Кацарова пяла като Едит Пиаф на бала Когато бях зрелостник Ивана избрала неприятно момче за джентълмен на бала

Абитуриентският бал на интериорната дизайнерка Александрина Александрова бил в ресторанта на хотел „ Санкт Петербург ”, където отишла с провокативен за времето си тоалет.

Незабравима за нея обаче се оказала предходната вечер, когато с нейни другари от Медицинския университет си спретнали вманиачен ваучър у тях. " В паниката едно от момчетата изпи парфюма, който баща ми беше изпратил от Англия, тъй като шишенцето наподобяваше бутилчица с алкохол. Слава богу, размина му се леко! Само дето след това отдалече ухаеше ”, смее се Александрина.

На другата вечер тя много закъсняла за бала. Надявала се да влезе неусетно, само че нейни другари почнали да скандират: " Александрина! Александрина! ". Беше толкоз благо, почуствах се доста специфична ”, спомня си дизайнерката. И с горест добавя, че от време на време тайничко си мечтае да се върне това прелестно време, когато „ мислехме, че морето е до колене ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР