Дани и Дени бяха една от най-харесваните и млади двойки

...
Дани и Дени бяха една от най-харесваните и млади двойки
Коментари Харесай

Краят на една любов? Какво се случва с Дани и Дени от "Един за друг" и разделени ли са?

Дани и Дени бяха една от най-харесваните и млади двойки в фамилното предаване на NOVA " Един за различен ", които отпаднаха на метри от финала. Д2, както станаха известни Дани и Дени в предаването, споделиха след излизането си, че са разочаровани, тъй като са отпаднали, само че не са очаквали, че въобще ще стигнат до този стадий на шоуто.

След края на предаването обаче някои от почитателите на двамата заподозряха, че евентуално Д2 са поели по разнообразни пътища, а сега не били дружно. Скоро почитател на Дени я попита в Инстаграм има ли нещо правилно в това изказване, само че тя не е дала отговор за момента, само че пък друга последователка написа, че най-вероятно двамата не са дружно. Последната ТВ изява на Дани и Дени бе през май в " На кафе ", където изглеждаха все по този начин щастливи и влюбени един в различен.

Виж още: Емоционален юни за Мария Бакалова! Актрисата показа: " Живея нов живот! "

Факт е, че последните общи фотоси на Дани и Дени са от май месец, когато са се срещнали с Марти и Анси от сезон 1 на " Един за различен ", както и с Момчил и Яница, с които са били на ресторант.

По-наблюдателните са забелязали, че останалите общи фотоси на Дени и Дани в профилите им към този момент ги няма, а други са обърнали внимание, че двамата не се следват в Инстаграм. Трябва да се означи обаче, че в профила на Дани е непокътнато видеото, на което се вижда по какъв начин той подарява кученце на Дени, а към клипчето написа: " Новият член на фамилията ".

На този стадий нито един от тях не е коментирал публично има ли разлъка, а всички догатки остават единствено в областта на спекулациите. Напълно допустимо е просто да са взели решението да пазят връзката си надалеч от обществените мрежи и да не обявяват повече с връзките си. 

Виж още:

Междувременно Дани заяви много тъжна вест в мрежата. Оказва се, че доста близка за него жена е умряла скоро. " Днес ни напусна един от най-важните хора в моят живот! Обичам те, някой ден още веднъж ще сме дружно, само че вечно ", а в мненията десетки почитатели споделят съболезнованията си, измежду които Станимир и Момчил от " Един за различен ".

Изображение: https://www.instagram.com/dan.d.v10/, https://www.instagram.com/itsdenis.v/, PR NOVA

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР