Дани е супер стиснат! Скъпи се дори един бански да

...
Дани е супер стиснат! Скъпи се дори един бански да
Коментари Харесай

Лудия репортер се стиска за бански, Алекс му вика циция

Дани е супер свидлив! Скъпи се даже един бански да ми купи, да не приказваме за по-голям масраф. В Дубай всичко сама съм си плащала. За това се оплакала пред приятелки моделката Александра Богданска, към този момент Петканова. Всъщност точно скъперничеството на Лудия кореспондент било една от аргументите двамата да се разделят преди година, написа „ Галерия “.

„ Алекс постоянно си е била малко меркантилна. Неслучайно в никакъв случай не се е заглеждала по елементарни момчета, а някогашният й избраник италианецът Макс бе милионер. Дани обаче е огромна скъперник и даже едно кафе не е платил на Алекс, което доста я дразнеше “, описват нейни близки.

В началото Богданска се помирявала, защото известността му компенсирала скъперничеството и около него Алекс бързо стана известна. Когато обаче към нея почнали да се навъртат богати момчета и да я черпят по заведенията, схванала от кое място изгрява слънцето. Именно поради стиснатия темперамент на Дани, Богданска потдала на флиртовете и му изневерила. И по този начин - 10-ина пъти.

Поредното доказателство, че Лудия кореспондент е скъперник, лъсна в Дубай по време на медения им месец. Алекс и Дани отпътуваха по празниците за Емиратите, където посрещнаха Новата година. Направи усещане, че през целия им престой моделката се снима с еднакъв бански костюм, за което още веднъж били отговорни „ тесните пръсти “ на брачна половинка й. Петканов й заречен, че персонално ще й купи марков бански от Дубай като подарък. Когато обаче видял баснословните цени по моловете, бързо обърнал палачинката: „ Е, ти нали си имаш бански! За какво ти е още един?! “.

„ Идеше ми да завра годежния пръстен в стиснатия му... Дори и той не е заплатен от него, а от „ ВИП Брадър “, беснеела Алекс пред приятелки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР