Дани дръзна да създаде един изключително пловдивски политически проект, в

...
Дани дръзна да създаде един изключително пловдивски политически проект, в
Коментари Харесай

Ген. Йордан Кюмюрджиев: Дани Каназирева и “Съюз за...

Дани дръзна да сътвори един извънредно пловдивски политически план, в който се включиха в действителност мислещите пловдивчани, хората, които имат лично мнение, които могат да го отстояват, които обичат града си, тъй като общоприето е, че с цел да успее нещо в България би трябвало да се случи в София.

Аз считам, че Пловдив може да бъде моторът на цялата страна, само че на първо време би трябвало да променим личния си град. Този план, който сътвори Дани, към този момент няколко години набира мощ и аз решително мога да кажа, че оказва въздействие на пловдивския политически и публичен живот и той има доста съществено бъдеще, както за града, по този начин и за страната.

За страдание и в Пловдив, както и в цяла България, част от обществото се е договорила против своите инициативни, интелигентни и мислещи членове, които желаят да трансформират нещо. За страдание най-търсената добродетел от обществото е конформизмът. Тоест, търсят се хора, които одобряват публичните правила, това което желае болшинството, само че това са хора, които са лишени от самодейност, от интензивност, от активност и тъкмо това е обяснението за изборните победи на ръководещите и в Пловдив, и в страната.

Аз имам вяра и съм уверен, тъй като познавам доста хора от „ Съюз за Пловдив “, че тук няма конформисти. Тук има хора, които имат лично мнение, които могат да го пазят, могат да пазят позициите си. Хора, които мислят, хора създатели, хора, които могат да основават. На всички ни е ясно, че е мъчно да се преборим с посредствеността, да убедим хората, че свободата и културата са по-ценни от спокойствието и материалното благополучие.

Убеден съм, че начинанието на Дани и всички, които се включиха в него, е несъмнено да завоюва, тъй като то ще промени и Пловдив, и ще даде отзив в цялата страна, когато успее. Това начинание не търси бързи и лесни победи, тъй като бързите победи, лесните победи осуетяват осъществяването на великите каузи, а когато човек си сложи въодушевена цел, извънредно начинание, тогава мислите разчупват своите окови, духът няма граници.

Възраждат се геният и качествата на хората и аз съм уверен, че когато това начинание успее, всички, които сме се присъединили в него, ще разберем, че ние сме доста по-велики хора, в сравнение с сме мечтали. Успех!

Генерал Йордан Кюмюрджиев е някогашен шеф на Групово дело БОП и Регионална дирекция на вътрешните работи – Пловдив, първи водач на ГЕРБ-Пловдив и един от създателите на партията под тепетата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР