Дани Дайър призна, че е изпаднал в безсъзнание на сцената

...
Дани Дайър призна, че е изпаднал в безсъзнание на сцената
Коментари Харесай

Дани Дайър признава, че е имал „голяма паник атака“, след като е изчезнал на сцената поради наркоман по време на представление на Харолд Пинтър на Бродуей, като признава, че „страхът никога не ме е напускал оттогава“

Дани Дайър призна, че е изпаднал в безсъзнание на сцената след наркоман по време на зрелище на Харолд Пинтър на Бродуей, като той признава, че „ страхът в никакъв случай не го е напускал от този момент “

Говорейки за ранните си актьорски дни, Дани призна той „ взе доста опиати там “ и най-после не помни репликите си на сцената (на фотографията извършва The Homecoming от Харолд Пинтър в The Almeida в Лондон през 2008 г.) 

'Е, взех доста медикаменти там. И това е другото нещо, което в никакъв случай не съм сушила. Приемам я доста съществено, моята работа, и я обичам, и се стремя да бъда по-добър всяка вечер. 

'И, знаете ли, в никакъв случай не съм попадал в обстановка, бях чувал за хора, които са изсъхнали на сцената, знаете ли, тъй като е голямо нещо и всичко това, и в никакъв случай не ми се е случвало.

'Както и да е, мислех си, че мога да седнал съм цяла нощ, да пуша крек и тогава върви на сцена...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР