Дани Дайър е сниман с одраскано и окървавено лице, докато

...
Дани Дайър е сниман с одраскано и окървавено лице, докато
Коментари Харесай

Дани Дайър е забелязан с окървавено лице, докато пуши цигара на снимачната площадка на продължението на The Football Factory

Дани Дайър е сниман с одраскано и окървавено лице, до момента в който снима на снимачната площадка на продължението на The Football Factory.

46-годишната звезда от EastEnders взе участие във кино лентата, режисиран от Ник Лав през 2004 година В емблематичния състезателен трагичен филм вземат участие имена като Тамер Хасан, Франк Харпър, Роланд Манукян, Нийл Маскел и Дъдли Сътън. Беше основан на едноименния разказ на Джон Кинг.

Дани изигра Томи Джонсън, член на жестока хулиганска компания в Челси. И в този момент, 20 години по-късно, Дани още веднъж играе ролята си в продължението на кино лентата, чиито фотоси започнаха в Есекс тази седмица. На нови фотоси Дани беше забелязан с подправени драскотини и кръв по челото, до момента в който се разхождаше из снимачната площадка.

Той раздруса типичен сини дънки, тъмносиня риза с копчета, тъмносиньо сако и бели маратонки. Актьорът беседва с актьорите и членовете на екипа сред фрагментите пред пъб.

В един миг той дръпна цигара, до момента в който се отдалечаваше от жилището. Новият набор от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР