Дани Дайър беше една от няколкото звезди, показващи своите пекарски

...
Дани Дайър беше една от няколкото звезди, показващи своите пекарски
Коментари Харесай

Дани Дайър се подиграва на излизането си от BBC EastEnders в скеча Celebrity Bake Off

Дани Дайър беше една от няколкото звезди, показващи своите пекарски умения в неделя вечер The Great Celebrity Bake Off for Stand Up To Cancer 2024.

Хитовата звездна спин-оф версия на известното пекарско шоу се завърна тази пролет с нова комбинация от звезди, които се надяват да впечатлят съдиите Прю Лийт и Пол Холивуд в шатрата. Излъчвайки пет епизода, водещите Алисън Хамънд и Ноел Филдинг ще приветстват 20 нови известни лица.

Епизодът в неделя вечер видя Дани, на 46, да се причисли към Род Гилбърт, Лий Франсис и Инка Бокини в емблематичната палатка на Channel 4. В началото на епизода хитовата поредност за печене не можа да устои да се подиграе с престоя на Дани в EastEnders в присъщата начална схема на шоуто.

Представяйки шоуто, Дани се причисли към Алисън, 49, извън, до момента в който тя благодари за това, че взе участие в шоуто, преди да добави: " Обичах те в EastEnders! " на което Дани бързо отговори: „ Да, към този момент не съм в това, тъй че... “, до момента в който Алисън отговори: „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР