Дани Алвес напусна затвора за първи път от повече от

...
Дани Алвес напусна затвора за първи път от повече от
Коментари Харесай

Моментът, в който Дани Алвеш излиза от затвора само седмици след като беше осъден за изнасилване

Дани Алвес напусна пандиза за първи път от повече от 14 месеца след ареста му за обезчестяване в нощен клуб. Той беше наказан за изнасилването преди четири седмици.

Той излезе от пандиза Брайънс 2 покрай Барселона малко след 16:00 ч. локално време с предизвестие, че би трябвало да се записва в съда всеки петък като част от изискванията за освобождение под гаранция или риск арестува, до момента в който апелира присъдата си от четири години и половина затвор. Тримата съдии, които дефинираха освобождението му, също подредиха на помощниците си да осведомят бразилските консулски чиновници за неговата възбрана за пътешестване, ако се опита да получи различен бразилски паспорт.

Очаква се на полицията и другите правоприлагащи органи да бъдат дадени детайлностите към неговата възбрана за пътешестване, с цел да подсигурява, че Алвес няма да се опита да избяга от страната. Адвокатът на Алвеш съобщи както бразилския, по този начин и испанския му паспорт, с цел да извърши изискванията за освобождението му.

Сега е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР