ДЪНДАЛК, Мериленд — Поминъкът на хиляди работници, които обработват стоки,

...
ДЪНДАЛК, Мериленд — Поминъкът на хиляди работници, които обработват стоки,
Коментари Харесай

Работниците в пристанището на Балтимор се подготвяха за натоварения летен сезон. Сега хиляди са изправени пред несигурно бъдеще.

ДЪНДАЛК, Мериленд — Поминъкът на хиляди служащи, които обработват артикули, преминаващи през пристанището на Балтимор, виси на косъм, защото транспортите на товари стопират след контейнеровоз се разруши в моста Франсис Скот Кий тази седмица.

„ Тези крайбрежни служащи, в случай че стоките не се движат, те не работят “, сподели министърът на превоза Пийт Бътиджиг след злополуката във вторник, който умъртви шестима строителни служащи на моста, когато се срути в река Патапско. „ Те евентуално работят сега, само че тази работа няма да продължи дълго и това е една от главните ни загрижени области. “

Buttigieg означи, че пристанището създава по 2 милиона $ заплати всяко ден за служащите, които си изкарват прехраната там, като крановия механик Стив Рехак и двамата му сина.

„ Това е много опустошително “, сподели 61-годишният Рехак, който добави, че е работил в пристанище за 14 години. „ Когато корабите не са тук, вие не вършиме никакви пари. “


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР