Данчето Христова си има нова снаха Мегазвездата на родната естрада я

...
Данчето Христова си има нова снаха
Мегазвездата на родната естрада я
Коментари Харесай

Мъката на Данчето Христова е огромна!Посрещна нова снаха

Данчето Христова си има нова снаха

Мегазвездата на родната сцена я посрещна в дома си. Но тя не е бъдеща брачна половинка на сина й Григор, а новата другарка на дъщеря й Ивана Стоичкова.

Червенокосата Мария е новата тръпка на щерката на естрадната легенда. През последните години ексцентричната наследница на Йорданка Христова е вдигнала завесата към персоналния си живот и умерено се демонстрира в мрежата. Тя намерено разкрива половата си ориентировка, както и близостта си с новата си тръпка.

Общите фотоси на Ивана и Мария демонстрира близостта им, както и това, че разделят общо жилище.

През последните години Ивана избягваше да демонстрира персоналния си живот. Тя претърпя много разочарования с дами, а поради връзките си със своя пол бе подложена на голям брой офанзиви.

Данчето Христова бранеше дъщеря си от нападките, които се сипеха от всички страни, в това число и от нейните сътрудници.

Певицата постоянно е приемала и защитавала избора на щерка си и е отблъсквала скверните думи с присъщото си достолепие.

Единствено Христова бе смразила връзки си с наследницата си, поради връзката й с Камелия. Фризьорката се бе прочула като гадже на Люси Дяковска, след което се метна в обятията на Ивана.Двете имаха взривоопасна връзка, като ту се събираха, ту се разделяха. Ивана е много имотна, поради което Камелия се бе залепила за нея, а това дразнеше именитата изпълнителка.

79-годишната звезда обаче страда, че към момента не е прегърнала внуче. Синът й Григор, макар че е мастит предприемач, не желае да чуе за брак и деца.

Инфо: Ретро

Тагове: данчмето Христова Йорданка Христова снаха Йорданта Христова дъщеря певица
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР