Данъци трябва да се плащат, защото така работи държавата. Това

...
Данъци трябва да се плащат, защото така работи държавата. Това
Коментари Харесай

Хазарта: За компенсациите трябват критерии, всеки може да се снима с балалайка

Данъци би трябвало да се заплащат, тъй като по този начин работи страната. Това разяснява Ицо Хазарта, откакто решението за подкрепяне на артистите провокира скандал и остри реплики в гилдията.

Изпълнителят и музикален продуцент Любо Киров съобщи преди дни в „ Лице в лице “, че става въпрос за неразбирателство, от страна на хората, които не са се срещнали в елементи с предлагането. А по отношение на предлагането на Ицо Хазарта – помощите да са съобразени с налозите, Киров уточни, че го поддържа изцяло, само че ще излезе солено на страната.

Творците ще получат еднократно по 4350 лв..

Рап изпълнителят отбрани позицията си през днешния ден, като уточни, че налозите са значими.

„ Ще им потрябват (на артистите – б.р.) може би някой ден коли за спешна помощ, ще искаш децата да вървят на учебно заведение, то е гратис, само че някой би трябвало да заплаща, ще искаш да светят улиците “, съобщи Ицо Хазарта.

Според него аршин за приемане на парите от страната е точно заплащането на налозите:

„ Изразих мнение и се аргументирах, страните в Европейски Съюз компенсират бизнесите и хората, потърпевши от епидемията. Не съм склонен с една дума, която употребява Любо – помощи. Те се заплащат на хора с увреждания, само че когато страната ти забрани да изпълняваш активността си, тя би трябвало да те компенсира, а методът, с който доказваш какво си изгубил - е посредством данъчна декларация “, добави актьорът.

Според него за обезщетенията би трябвало да има критерии, тъй като всеки може да се снима с една „ балалайка и да каже, че е музикант “, изясни Ицо Хазарта.

Относно квотите за българска музика в радиата и медиите ни, той счита, че задължаването да се пуска нечие творби не е хубаво.

Аз имам 60 песни, само че ме знаят със 7-8. Защото другите не са задоволително положителни, сподели рап изпълнителят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР