Данаил Николов, основател на ферма Овчарника“, нахлу в офис на

...
Данаил Николов, основател на ферма Овчарника“, нахлу в офис на
Коментари Харесай

Поредният такъв случай! Фермер от Варненско нахлу в офис на Енергото бесен и разля вкиснато кисело мляко!

Данаил Николов, създател на плантация " Овчарника “, нахлу в офис на Енергото. Той бе сърдит, откакто са му спрели тока. Той е реагирал, и с заем погасил задължението си, само че токът не е бил пуснат. Фермата се намира в село Доброглед, Варненско. 

Това е повода Данаил да предприеме крайни ограничения и да отиде в електроразпределителното сдружение. Той разля огромно количество вкиснало мляко в офиса. Всичко това излиза наяве от видео, оповестено във Facebook, видя Varna24.bg

" Това е моят митинг към цените на тока и за рекетьорското отношение на всички електроразпределителни сдружения. 3 месеца подред тегля заем, с цел да си платя тока. В безиходица сме. Цената на тока от 1500 към този момент минава 3000 лв.. Рекетьорите, в случай че не им платиш един ден, го стопират. Животните ми умират, млякото ми вкисва. Вчера съм хвърлил един звук мляко “, сподели разочарованият фермер.

Припомняме, че неотдавна имаше сходен случай. След снежната буря през ноември Явор нахлу в енергото в Силистра. Там той си спретна трапеза и извади грил. По думите му 24 часа нямал ток в силистренското село Калипетрово.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР