Данаил Ганчев и Диян Инджов е много вероятно да поемат

...
Данаил Ганчев и Диян Инджов е много вероятно да поемат
Коментари Харесай

Смяна на караула в ЦСКА: Синовете на Ганчев и Инджов стават собственици на клуба

Данаил Ганчев и Диян Инджов е доста евентуално да поемат ръководството в ЦСКА от бащите си, оповестява " 24 часа ".

Както е известно, след продажбата на Алу Соу в Ростов, двамата се отдръпнаха от клуба поради бурната реакция на част от почитателите.

„ Просто обясних на играчите, че това, което става не е наша работа, а нашата работа е на терена. Но от време на време е мъчно с мотивацията в сходна обстановка “, показа наставникът на тима Бруно Акрапович след триумфа с 1:0 над Черно море в събота.

„ Ситуацията не е приятна, само че гледаме да си следваме подготвителния развой. Имаме 3 месеца и с момчетата си говорихме, че ще създадем всичко допустимо, с цел да станем първенци. Това е както за нас, по този начин и за клуба, за нашите почитатели и за господин Ганчев. За нас е изненадващо неговото решение. Ние ще се постараем той да размишления “, сподели капитанът Петър Занев.

„ Не сме разговаряли с господин Ганчев. Аз съм някогашен футболист, а в този момент ментор и виждам по какъв начин се представяме на терена. Господин Пламен Марков и основният управител Стойчо Стоилов пристигнаха и приказваха с нас. Имаше напрежение изключително през първото полувреме. Бяхме много сковани и им споделих, че би трябвало да се отпуснем, тъй като разбрахме, че Лудогорец направи неверна стъпка и за нас беше наложително да победим. Трябва да се оправяме с страстите си и да демонстрираме по-добра игра “, добави още той.

На мача не е участвал никой от управлението с изключение на финансовият шеф Трифон Попов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР