Данаил Божилов - Мечката, който бе убит с един куршув

...
Данаил Божилов - Мечката, който бе убит с един куршув
Коментари Харесай

Нови разтърсващи разкрития за екзекуцията в Пловдив! Разстреляният Мечката бил шофьор на Фатик!

Данаил Божилов - Мечката, който бе погубен с един куршув м в гърдите в сряда в пловскивския парк " Лаута ", е бил водач на починалия Филип Найденов - Фатик. " Работил е при него като най-обикновен водач. Чак след разстрела му минава на работа при братя Галеви ", разкриват високопоставени източници от Министерство на вътрешните работи, представени от в. " Телеграф ".

По думите им главната версия за убийството е невърнат дълг. Публична загадка в Дупница било, че Мечката бил взел 300 хиляди лв. дълг от братя Галеви преди да изчезнат, само че през последно време спрял да се издължава. Работи се и по други версии, измежду които неуредени финансови взаимотношения и конкуренция.

43-годишният Данаил Божилов почнал кариерата си при Фатик.

" Той го беше цанил като водач, даваше му заплата и толкоз. След убийството му Мечката се върна в Дупница и се включи стремително в тима на братя Галеви. Пламен го харесваше повече, тъй като беше силовак, вдъхваше почит и нямаше досие. Той напоследък търсеше тъкмо такива, тъй като се опитваше да си изпере имиджа. Хем спортисти, хем да не са били заключвани ", разясняват осведомени с делата на изчезналите дупнишки феодали.

Криминалисти, разследвали братя Галеви, са безапелационни, че точно Мечката е отговарял за прането на пари на изчезналите бандити.

Бизнесът си Божилов криел усърдно от околните си, като почнал да върти бизнес с облекла втора ръка дружно с брат си Тони и се преместил в Пловдив.

Именно там разкрил слънчево студио, като за оборудването броил 100 хиляди $, само че на никого не дал пояснение от кое място разполага с крупната сума.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР