Данъчните служители от офиса на НАП в Русе започват да

...
Данъчните служители от офиса на НАП в Русе започват да
Коментари Харесай

Обявиха кога започва подаването на данъчни декларации в Русе

Данъчните чиновници от офиса на Национална агенция за приходите в Русе стартират да одобряват от 10 януари искащите да подадат първите годишни данъчни заявления за получени приходи през 2018 година Работното време на държавните чиновници от приходната организация е без спиране от 9 до 17,30 часа, тъй че не тормозете дължимото ще бъде признато навреме. В салона за клиенти са сложени специфични кутии с разнообразни формуляри и приложения на декларациите.
Данъчната акция за 2019 година стартира на посочената дата, поради промени в родното ни законодателството.
Декларациите за приходите на физическите лица могат да бъдат подадени както по електронен път, по този начин и на място в офисите на Национална агенция за приходите. Срокът за прилагане на 5% отстъпка за будните и добросъвестни жители за ранно обявление и заплащане през актуалната година е 31 януари. Образците на данъчни заявления за облагане на приходите на физическите лица и за облагане с корпоративни налози са оповестени на уеб страницата на Национална агенция за приходите.
Годишното привършване на данъчно-осигурителните сметки на компании и жители ще бъде осъществено от Национална агенция за приходите в интервала от 1 до 10 януари 2019 година Допълнителна информация за данъчните и осигурителните условия ви чака на телефона на Информационния център на Национална агенция за приходите 0700 18 700.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР