Данъчни служители ще протестират заради съкращаването на 300 инспектори от

...
Данъчни служители ще протестират заради съкращаването на 300 инспектори от
Коментари Харесай

Данъчни излизат на протест, окупират НАП

Данъчни чиновници ще стачкуват поради съкращаването на 300 инспектори от звено " Оперативен надзор ", заяви за " Хоризонт " представителят на една от синдикалните организации в приходната организация Николай Наков, представен от " Пик ". През март против 11 данъчни от столичната дирекция бяха повдигнати обвинявания за присъединяване в проведена незаконна група. Наков обаче е безапелационен, че към момента виновността им не е потвърдена и няма решение на съда:  " Обвиняемият се смята за почтен до определяне на противоположното.

Те дори не са обвинени още. И на база единствено на тези разсъждения имат решение да закрият всички отдели в страната ". " Един ден преди да излезе това послание на изпълнителният шеф е разгласен външен конкурс за 220 места във " Фискален надзор " и това е казусът - никой не е уведомил синдикатите ", добави Наков.

Протестът стартира в 17:30 часа пред столичната дирекция на ул. " Аксаков " и ще приключи пред централата на Национална агенция за приходите на бул. " Дондуков ".

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР