Данъчни под прикритие са се озовали в открито море сред

...
Данъчни под прикритие са се озовали в открито море сред
Коментари Харесай

Данъчни играха хоро, други попаднали сред нудисти!


Данъчни под прикритие са се озовали в намерено море измежду палави нудисти на борда. За тестването на чиновниците на приходната организация описа самият финансов министър Владислав Горанов в Народното събрание. Повод за това стана нашумялата история от село Марково, където данъчни се преоблякоха като фенове на фолклора и играха хоро, с цел да заловен самоинициативен състав, който не издава касови бележки за дребни дарения от 1,50 лв..

„ Забавлявам се с прикритието на сътрудниците от Национална агенция за приходите в Марково, те са преиграли, само че всички начини за надзор ще бъдат употребявани от приходната администрация”, разяснява Горанов. Попитан дали ще отдръпват санкциите, той отвърна с въпроса, в случай че има нарушаване с какъв претекст да го отдръпват. „ Неиздаването на касова записка си е административно нарушаване, което се санкционира с санкция. Принципът на незначителност тук не се ползва “, добави още той.

После описа, че предишното лято са качвани чиновници на Национална агенция за приходите на круизни кораби. „ Имаше една занимателна обстановка, в която във вътрешността в морето се оказа, че това е нудистки круиз и сътрудниците бяха извънредно обезпокоени, само че всички начини са възможни “, добави още Горанов. На въпрос дали и чиновниците на Национална агенция за приходите са се съблекли на круиза, Горанов отговори: „ Не споделиха “./standartnews.com
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР