Данъчната кампания 2020 г. ще започне на 10 януари заради

...
Данъчната кампания 2020 г. ще започне на 10 януари заради
Коментари Харесай

Данъчната кампания за 2020 г. ще започне на 10 януари

Данъчната акция 2020 година ще стартира на 10 януари поради промени в законодателството, оповестиха от Национална агенция за приходите.

Декларациите за приходите на физическите лица и тези заоблагане с корпоративни налози могат да бъдат подадени най-рано на тази дата, както по електронен път, по този начин и на място в офисите на Приходната организация.

Срокът за прилагане на 5% отстъпка за ранно обявление и заплащане през 2020 година е 31 март, а крайният период за оповестяване на приходите 30 април, припомнят от Национална агенция за приходите.

През март 2020 година ще е налична ипредварително попълнена декларация за приходите на жителите, които имат личен код на Национална агенция за приходите или електронен автограф.

Годишното привършване на данъчно осигурителните сметки на компании играждани ще бъде осъществено от Национална агенция за приходите от 1 до 9 януари.

Допълнителна информация за данъчните и осигурителните изискванияможе да се получи на телефона на Информационния център на Национална агенция за приходите 0700 18 700. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР