Данъчен съд в САЩ присъди сериозна победа за наследниците на

...
Данъчен съд в САЩ присъди сериозна победа за наследниците на
Коментари Харесай

Наследниците на Майкъл Джексън победиха данъчната служба на САЩ в съда

Данъчен съд в Съединени американски щати присъди сериозна победа за наследниците на Майкъл Джексън в дългогодишната им правосъдна борба. Магистратите разпоредиха, че данъчната работа е надценила все още на гибелта на Джексън положението му и по тази причина наследниците е трябвало да платят извънредно висок налог, заяви Асошиейтед прес.

Данъчната работа е оценила три от оспорваните детайла от положение на Майкъл Джексън на 482 милиона $ след гибелта му през 2009 година Съдия Марк Холмс обаче дефинира цената им на 111 милиона $, което е покрай оценката, направена от наследниците. Те оповестиха правосъдното решение за голяма победа за децата на Майкъл Джексън.

Един от оспорените детайли, приет от съдията, е цената на имиджа на Краля на поп музиката. Данъчната работа я прави оценка на 161 милиона $, а арбитър Холмс я оцени на едвам 4,15 милиона $. Той означи, че въпреки Джексън да бе оневинен по всички обвинявания по време на процеса през 2005 година за малтретиране на деца, обвиняванията траяли да го преследват.

Освен това, макар че разпродавал билетите за концертите от международното си турне директно преди гибелта си, Джексън не можел да откри спонсор и сътрудник за мърчандайз. Според правосъдното решение Кралят на попа не е спечелил и пени от имиджа си от 2006 до 2008 година.

Данъчното обвързване за наследниците на Джексън стигна до 700 милиона $ след проверка през 2013 година Около 200 милиона от тях са лихви за просрочени отговорности.

Предмет на разногласието бяха също делът от 50 на 100 на артиста в " Сони/Ей Ти Ви Мюзик Паблишинг " - азбучник, който включва и 175 песни на " Бийтълс ". В листата попада и азбучник, включващ писани от него песни. Данъчните правят оценка всичко това на към 320 милиона $, до момента в който съдията понижи оценката до едвам 107 милиона $ все още на гибелта на изпълнителя.

Наследници на Джексън са майка му и трите му деца. Въз основа на решението на арбитър Холмс данъчните отговорности ще бъдат преизчислени и няма да има наказателни лихви за просрочие.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР