Дан Балц от Washington Post е смятан от мнозина за

...
Дан Балц от Washington Post е смятан от мнозина за
Коментари Харесай

Вековният въпрос: Колко години е твърде стар за Вашингтон, окръг Колумбия?

Дан Балц от Washington Post е считан от мнозина за доайена на политическите кореспонденти. Балц е на 77 години – на същата възраст като някогашните президенти Тръмп, Клинтън и Буш. Той споделя, че фокусирането върху възрастта на президента Байдън (81) е разбираемо и нищо ново.

През 1984 година, когато Роналд Рейгън – тогава на 73 години – се кандидатира за преизбиране, той закачливо употребява възрастта си като преимущество, когато разисква неговият конкурент, 56-годишният Уолтър Мондейл: „ Няма да направя възрастта проблем на тази акция “, сподели Рейгън. „ Няма да употребявам за политически цели младостта и неопитността на моя конкурент.

Балц сподели: „ Мисля, че урокът би бил, че би трябвало да се изправите непосредствено против казуса и би трябвало да намерите метод да го разсеете и да накарате хората да го преодолеят. Не желаете хора, обмислящи това. "

Съюзниците на Байдън пазят паметта му след отчет на специфичния прокурор на ген. Мили приказва за възрастта на президента Байдън („ 60 минути “) Хейли слага п...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР