Дамският волейболен отбор на Марица (Пловдив) стана Отбор на месец

...
Дамският волейболен отбор на Марица (Пловдив) стана Отбор на месец
Коментари Харесай

Марица е Отбор на месец ноември, Иван Петков е най-добър треньор

Дамският волейболен тим на Марица (Пловдив) стана Отбор на месец ноември 2017 в обичайна анкета на Пресклуб " България ". Наставникът на отбора Иван Петков заслужи признанието за Треньор на месеца.

 Антонина Зетова: Спортният
Антонина Зетова: Спортният " Икар " е благодарност за нашите старания

Треньорката изпраща сполучлива 2017 година, тя не се главозамайва от триумфите

Тимът на Марица получи безапелационните 100% при гласуването.

" За нас е чест да сме спечелили в тази ранглиста ", сподели Иван Петков. " Това е едно огромно задоволство за всички. Радваме се, че сме оценени по този метод и благодаря на всички, които са дали своят вот за нас. Тази премия се дължи на колектива, който имаме и на клуба, който пазиме. Успехът не е единствено наш, само че и на всички хора, които стоят зад този клуб.

Продължаваме по същия метод и си пожелаваме колкото се може по-често да печелим. Нашите цели са да играем все по-добре от мач на мач. И в случай че можем, да успеем да излезем от груповата фаза на Шампионската лига ", приключи опитният ментор.

 Снимка 330174
Източник:

От името на волейболистките приказва капитанката Радосвета Тенева:

" Искам да благодаря от името на целия тим за получената премия. И най-много за това, че оценявате нашия труд. Благодарим за поддръжката и се уповавам се да продължим да играем още по-добре и да радваме всички почитатели на волейболната игра ".

 Снимка 330173
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР