Дамските отбори на Индия и Англия се класираха за четвъртфиналите

...
Дамските отбори на Индия и Англия се класираха за четвъртфиналите
Коментари Харесай

Индия и Англия се класираха на 1/4-финал на Световното по хокей на трева

Дамските тимове на Индия и Англия се класираха за четвъртфиналите на Световното състезание по хокей на трева в Лондон.

Индийките победиха безапелационно Италия с 3-0 в плейофен мач. Азиатките имаха цялостно предимство в целия мач, само че трябваше да чакат последните минути с цел да затвърдят триумфа си след голове на Неха Гоял и Вандана Катария. 18-годишната Лалремсиами беше разкрила резултата в 9-та минута след разстрелващ удар под гредата.

Дамите на Индия нямат триумфите на мъжете, само че в този момент имат сериозен късмет за класиране на полуфинал. Те ще играят на следващия ден с другата изненада на шампионата Ирландия.

Домакините от Англия съумяха да се промъкнат до четвъртфинал, без значение от слабия си старт на шампионата. Те бяха сложени под №2 в схемата, само че бяха изместени от Ирландия. Срещу Южна Корея те преобладаваха и бързо поведоха в 8-та минута след попадение на Софи Брей.

 Снимка 371323
Източник:

След това олимпийските шампионки направиха многочислени пропуски. За да се стигне до последните минути, когато се върнаха обратно да пазят преднината си. Корейките извадиха вратарката си, упражниха страховит напън и стигнаха до противоречиво анулиран гол две минути преди сирената. В идната офанзива Лили Оусли вкара на празна врата и обезпечи мач на домакините с любимеца Холандия.

Четвъртфинали на дамското Световно състезание по хокей на трева в Лондон:
Германия - Испания през днешния ден от 20:00 часа
Австралия - Аржентина през днешния ден от 22:15 часа
Ирландия - Индия на следващия ден от 20:00 часа
Холандия - Англия на следващия ден от 22:15 часа

 Снимка 371324
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР