Дамска чанта или обувки са две страхотни идеи, с които

...
Дамска чанта или обувки са две страхотни идеи, с които
Коментари Харесай

До 40% намаление на подаръци за Свети Валентин

Дамска чанта или обувки са две страхотни хрумвания, с които да изненадате своята обичана

 Шоколадови бонбони и букет червени рози? Не ви ли омръзна да вършиме банални дарове за Свети Валентин на вашата половинка? Ако желаете да бъдете по-оригинални и в това време - практични, заложете на страхотните предложения на WOMANSHOP.bg.



От ръка до пети



Онлайн магазинът прави до 40% понижение на дамски обувки и чанти за 14 февруари, а и пеленачетата знаят, че дамите са луди по тях. Подобен подарък освен ще влезе в приложимост на вашата обичана, само че с жеста ще покажете, че разбирате от дами.

Дали ще изберете високи токчета, или стилна раничка, няма значение. А за какво не комплект от двете? Сайтът предлага страхотни сетове, подбрани от най-хубавите стилисти у нас и съобразени с последните фешън трендове.

Помислете и за вашия джоб!

 И ето един съвет. Макар да не са измежду най-популярните дарове за Свети Валентин , ще извършите добър избор, в случай че заложите на тях. А точно - дамските ботуши , които сега са на извънредна промоция в WOMANSHOP.bg . Цената на моделите „ Готик “, „ Класик “ и „ Миранда “ е с 39% надолу – оферта, която не е за изпускане. Всички останали оферти са понижени до 20%, което ще направи вашата изненада освен практична, само че и преференциална. А качеството е обезпечено!

Хитър ход от ваша страна ще бъде, в случай че комбинирате изисканата дамска чантичка „ Закуска в Тифани “ с формалните червени обувки „ Брадшоу “. Цветът освен е подобаващ за Деня на влюбените, само че и по този начин ще намекнете на гаджето си, че я желаете „ единствено по подарък “ тази вечер.

 Всички артикули в категория „ Чанти “ също са промоционални. И в случай че смятате, че приятелката ви няма потребност от сходен аксесоар, повярвайте ни – той в никакъв случай не е непотребен. Така да вземем за пример, неповторимият модел „ Ах, този джаз “, предлаган в розово, бяло или сиво, е фантазия за всяка жена. Клъчът е направен от безценен щраусов косъм и е като украшение към облеклото.

Ако пък вашата годеница си пада по спортно-елегантен жанр, горещо предлагаме раница „ Кутия за съкровища “. Със своя бистър череп в средата, тя е подобаваща за всеки мотив и може да се комбинира даже с формален тоалет. Полезен в всекидневието, комфортен и направен напълно от естествена кожа, този продукт е един от най-хубавите блага за Празника на любовта .

Фетиши

И най-после ще отбележим, че съгласно скорошно изследване точно обувките са едно от първите стремежи на нежния пол в листата с дарове за Свети Валентин . Нещо повече – потвърдено е, че високите платформи работят възбуждащо върху мъжете.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР