Дамите в Старата столица пропищяха от тормоза на дърт мераклия,

...
Дамите в Старата столица пропищяха от тормоза на дърт мераклия,
Коментари Харесай

Смут във Велико Търново: Дърт мераклия тормози млади момичета наред

Дамите в Старата столица пропищяха от издевателството на стар мераклия, излиза наяве от изявления във Facebook. Според информацията на дамата, качила тревожния пост в мрежата, неидентифицираният мъжки обект със необичайно държание тормози с дейностите младите представителки на нежния пол във Велико Търново.

Преди да тръгне да обикаля из града на лов за „ жертви “, които да снима и да тревожи, той се качвал в рейс №10 от Самоводене, слизал от време на време и в Горна Оряховица. По думите на дамата, разгласила предизвестието, както и фотоси и видео на наглеца, той непрестанно снимал дамите с телефона си, а в случай че му се направела забележка, ставал изключително нахален и даже нападателен. Крещял и псувал жертвите на фотонападенията му.

Ето какво предизвестява Виктория Цонева от профила си във Facebook, споделено и в групата „ Дивотия до шия във Велико Търново “:

" Субект от мъжки пол, движещ се в рейс №10, засичам го да се качва на Самоводене, а да слиза в Горна, също и във Велико Търново. Постоянно снима с телефона си девойки. При направена забележка стана нападателен и стартира да псува и вика по мен. Отдавна го дебна да си създадем селфи и да разглася какъв брой е безочлив и нахален. Надявам се да попадне на някой баща да му счупи телефона в главата ".

Оказва се, че мъжът не е чужд за локалните хора. Моментално много девойки се сещат, че са притеснявани от мераклията:

" И тук ли стана прочут? От Самоводене е! Той не е единствено безочлив, той е вманиачен! Години наред тормози девойки и остава безнаказан! Законите го пазят! ", написа Кристияна Н.в мрежата.

Жените в известното село Самоводене, до Велико Търново, също са жертви на мъжа, и то от години, добавя картинката и Ивайла Г. " Съдили сме го и персонално сме се разправяли, само че резултат няма. Не е естествен индивидът и девойки го отнасяме най-редовно ", добави тя.

Силвия Маринова пък написа, че преди месец същият мъж я е снимал в парка " Никола Габровски " във Велико Търново. " Преди месец го видях да ме снима най-нагло - без опит да се прикрие дори. Това се случи в парка на Габровски. Когато видя, че го поглеждам, потегли да бяга и се качи на първия рейс, минал на спирката ", прибавя дамата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР