Дами, не хвърляйте кората от динята. Тя ще ви спести

...
Дами, не хвърляйте кората от динята. Тя ще ви спести
Коментари Харесай

Не хвърляйте кората от диня, за да спестите куп пари

Дами, не хвърляйте кората от динята. Тя ще ви спести куп пари за скъпа козметика и дерматологични процедури. Защото може да направи чудеса с кожата ви.

Освен че замразената кора от любеница ще направи лицето ви меко и сияйно, тя ще помогне и при проблеми с акне.

Вместо да хвърляте кората от любеница, можете да я употребявате за смутита, десерти и даже за марината. Въпреки че този плод е превъзходен със своите вкусови качества и грижа за кожата, кората му също е цялостна с изгоди. Така че, идващия път, когато желаете да изхвърлите кората от любеница, не забравяйте, че можете да я употребявате, като я нарежете на кубчета, замразите ги и поднесете на кожата си освежаваща терапия, написа БГНЕС.

За начало ще би трябвало да нарежете динята и да изядете вкусната алена част.

След това нарежете кората на части, сложете я в блендер и направете паста от нея. След това изсипете сместа в кофа с лед и я съхранявайте във фризера за няколко часа.

Извадете едно кубче и го разтрийте деликатно по лицето и шията. Повтаряйте това всеки ден.

Тази процедура в действителност е доста елементарна и евентуално се чудите за какво би трябвало да има кубчета лед. А точно, кубчетата лед като цяло са чудесни за кожата. Те поддържат лицето ви свежо и подмладено, а също по този начин могат да оказват помощ при акне, мъчителни пъпки, зачервяване и раздразнение на кожата. Кубчетата лед също са чудесни за поддържане на лицето младо. Те могат да оказват помощ при прибързано стареене и появяването на бръчки.

Едно кубче лед пюре от любеница на ден би трябвало да е задоволително, с цел да придаде на кожата натурален искра. Кората от любеница прави кожата мека и блестяща и я овлажнява съвършено.

Действа и като натурален тоник.Освен това, в случай че имате мазна кожа и сте по-склонни към акне, кората от любеница под формата на кубче лед може да отстрани непотребната лой от повърхността на кожата и да почисти порите. По този метод лицето ви може да бъде почиствано всекидневно, написа „ The Indian Express “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР