Дами и господа, признаваме си, че тази статия я пишем

...
Дами и господа, признаваме си, че тази статия я пишем
Коментари Харесай

Брад, новата ти жена прекали! Никол Потуралски публикува озадачаваща снимка

Дами и господа, признаваме си, че тази публикация я пишем със свито сърце. Защото явлението "Бранджелина " ни вълнува още през цялото време, а събитията, които раздрусаха холивудските среди в последните няколко седмици и дадоха мотив на доста зли езици да бълват отрова, няма по какъв начин да ни остави равнодушни.

Ще стартираме от обстоятелствата, които ни разстроиха. После ще разкажем предисторията.

Вижте тази фотография.

A post shared by (@nico.potur) on Sep 15, 2020 at 7:18am PDT

Красива жена в градина. Описанието на фотографията гласи "Щастливите хора не могат да ненавиждат " .

Това е Никол Потуралски, новата жена до Брад Пит. Снимката е от френския палат "Шато Миравал " и е оповестена на 15 септември.

Не виждате нищо неправилно? Продължавайте да превъртате.

Бранджелина е една от най-емблематичните холивудски двойки. Връзката им стартира като вулкан, продължава като торнадо и завършва като цунами.

Сключват брак на 23 август 2014-та година във Франция, имението "Шато Миравал " (да, вярно сте прочели). Анджелина е с класическа бяла рокля, а дългият ѝ воал е изрисуван с рисунки на шестта им деца.

Разделят се през 2016-та, а след дълъг развой на договаряне финилизираха публично развода си предходната година. И таман когато всички бяхме съвсем уверени, че най-сетне са изгладили връзките посред им, идва огромната бомба.
 Анджелина Джоли наподобява зашеметяващо на премиерата на „ Господарка на злото 2 “  Анджелина Джоли наподобява зашеметяващо на премиерата на „ Господарка на злото 2 “  Анджелина Джоли наподобява зашеметяващо на премиерата на „ Господарка на злото 2 “  Анджелина Джоли наподобява зашеметяващо на премиерата на „ Господарка на злото 2 “
, която ви съобщихме преди съвсем месец, предизвика талази от отрицателни реакции. И в това вероятно няма нищо изненадващо. Може би тъй като мистериозната дама е с съвсем 30 години по-млада от него? Че отива на сантиментална отмора в спиращото дъха имение „ Шато Миравал” точно на годишнината от сватбата му с Анджелина Джоли? Или пък че е омъжена за 68-годишен притежател на първокласен ресторант, от който има 8-годишен наследник? Избирайте си мотив по ваш усет, няма да сбъркате.

"Брад знаеше чудесно какво прави, когато реши да заведе Никол в имението, където се венчаха с Анджелина, и то тъкмо в същия ден. Той знаеше, че тя ще реагира по някакъв метод, само че това не значи, че се интересува от възприятията ѝ ", споделят източници.

Всеки има право да лекува самотата си по този начин, както откри за добре. Няма да съдим. Но и няма да крием и изненадата ни от обстоятелството, че Брад избира тъкмо този миг и това място, с цел да работи върху персоналния си живот пред погледите на папараците (чието наличие там не е изненада за никого).

Първо, битката за родителските права продължава. На 10 август Анджелина разгласи, че желае съдията по делото да се отдръпна, тъй като има подозрения за намесени персонални ползи. Така този сигналът докара до по-нататъшно закъснение на делото. И в това време актрисата търси първокласни парцели в Лондон, с цел да обезпечи по-спокойна среда за децата.

Второ, предходната есен Брад и Анджелина се бориха в съда за собствеността на същия този френски парцел, който коства 67 милиона $. И към момента не е ясно кой ще получи замъка.
 Лео ди Каприо и Брад Пит дружно по аления килим в Кан  Лео ди Каприо и Брад Пит дружно по аления килим в Кан  Лео ди Каприо и Брад Пит дружно по аления килим в Кан  Лео ди Каприо и Брад Пит дружно по аления килим в Кан
Та да се върнем на многозначителното "Щастливите хора не могат да ненавиждат. "

Под фотографията виждаме коментар, който гласи: "Ако е по този начин, за какво тогава с Брад ненавиждате Анджелина? Не думи, а дейности трябват, момиче. "

Самата Потуралски дава отговор от формалния си профил: "Не ненавиждам никого. "

Тук въздържаме от коментар, тъй като сме възпитани млади дами и сме изкоренили цинизмите от речника си. Просто вместо умозаключение ще кажем, че добра известност се гради цялостен живот, само че от време на време е нужна една неправилна крачка, една чаша уиски, един съвет от Лео ди Каприо или една моделка с разтърсена самокритика, с цел да те направи за смях. А на нас изобщо не ни е смешно.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР