Дами, чакането приключи! Новият ерген на България вече е ясен,

...
Дами, чакането приключи! Новият ерген на България вече е ясен,
Коментари Харесай

Бомба! Топ психолог е новият Ерген?

Дами, чакането завърши! Новият ерген на България към този момент е явен, написа

Или най-малко това разбираме от ново видео, качено в TikTok. След потресаващия край на сезон 3, всички са в очакване да схванат, кой ще е следващия мъж, който ще се изправи пред 26 дами в търсене на същинската обич.

Във видеото виждаме очевидно раздразнителен режисьор, който жестоко подминава Еленко Ангелов. Тогава Еленко го привиква с думите " Ей, режисьорчето, доста си нервозен. Проблем ли имаш? ".

След това двамата се озовават в кабинета на Еленко, който е психолог по специалност. Той стартира лечебен сеанс с режисьора, който се оплаква от натовареността на снимачния развой. Тогава Еленко му предлага да отиде на отмора и да снима " Ергенът " 4.

" Добре, ще отида да фотографирам " Ергенът " 4, само че Вие идвате с мен като ергена ", пуска бомбата режисьорът.

След излагациите в последните два сезона, форматът несъмнено би трябвало да смени тактиката и да заложи на постоянен и зрял мъж. Доколкото е известно, сърцето на Еленко е свободно, тъй че той би бил съвършен за това сантиментално премеждие. Освен това, той психолог, което би му помогнало да вникне в душите на всяка една от дамите борещи се за сърцето му.

Но дали в действителност Еленко ще бъде новият ерген и дали ще му се отдаде тази роля, остава да разберем.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР