Дами бягат от Министерството на регионалното развитие и се спасяват

...
Дами бягат от Министерството на регионалното развитие и се спасяват
Коментари Харесай

Дами бягат от мерак на министър, спасяват се в други ведомства

Дами бягат от Министерството на районното развиване и се избавят във ведомства на дами – министри, осведомят няколко самостоятелни един от различен източника . Причината е нестихващият копнеж на главата на строителната институция Иван Шишков. За да има мир, служебното правитество нищо не прави по тематиката, единствено си трае, а нещата по никакъв начин не са радостни.

Въпреки че е към този момент на 60 години неговият вкус е неутолим и то освен за ястие, което е видно по повече от закръглената му фигура, само че и по тънката част.

Не е ясно по какъв метод се стопират сигналите за неуместно държание, само че останали в районното министерство дами в действителност не знаят какво да сторят, тъй като терзанията им не престават.

Припомняме, че Шишков е кадър на статуквото – основен проектант на регионите Банкя и Триадица, преди поради тока на включен от него противозаконен обект при Центъра по хигиена там да загине момче.

Отстранен, той внезапно се трансформира в деятел против статуквото, което по незнайни аргументи го води на поста зам-министър в Министерство на регионалното развитие при служебния кабинет на Янев.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР