Дами, ако изпитвате страхове относно вашия сексуален живот или представяне,

...
Дами, ако изпитвате страхове относно вашия сексуален живот или представяне,
Коментари Харесай

5-те най-големи сексуални страхове на мъжете

Дами, в случай че изпитвате страхове по отношение на вашия полов живот или показване, не сте сами! Мъжете не приказват постоянно за своите дефекти или терзания в леглото заради стеснение или липса на убеденост, само че в действителност често имат сходни мисли.

Много мъже имат терзания в леглото заради желанието да угодят на партньорките си, без значение дали това е обвързвано с размер, дълготрайност или креативност в спалнята. С тези терзания, които се въртят в съзнанието им, те премислят дейностите си и освен не задоволяват партньорките си, но не могат да задоволят и самите себе си!

Мъжете имат податливост да свързват представянето си в спалнята с убеденост и неустрашимост. Много от тях се опасяват дали ще изпълнят упованията, тъй като в прочут смисъл това е фактор, който способства за тяхната самокритика. Тези страхове се трансформират в безпокойствие, което в действителност води до показване, което може да бъде разочароващо и може да докара до още повече проблеми. Това може да бъде пагубно за връзката.



Мъжете би трябвало да схванат, че не е нужен този натиск да се показват или да надминават себе си всякога, когато вземат участие в полова интензивност, тъй като това просто не е допустимо! Всички имаме положителни и неприятни дни и в последна сметка всичко опира до това да се насладим на всеки миг и да си прекараме ужасно. Така че игнорирайте всички дефекти, които може да мислите, че имате, и просто живейте сега.  Насладете се на интимността с обичания човек и няма да има от какво да се страхувате.



Ние искаме да ви помогнем да се визиите и да се насладите на всеки миг от вашия полов живот. Имайки това поради, ето кои са 5-те съществени терзания, които карат мъжете да са нервни в леглото и по какъв начин считаме, че те могат да бъдат позволени:
 5-те най-големи полови страхове на мъжете  5-те най-големи полови страхове на мъжете  5-те най-големи полови страхове на мъжете  5-те най-големи полови страхове на мъжете
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР