Дамар Хамлин: Безопасността на Бъфало Билс е в неактивен списък за откриване срещу Ню Йорк Джетс

...
Дамар Хамлин няма да играе в откриващия мач на Бъфало
Коментари Харесай

Дамар Хамлин няма да играе в откриващия мач на Бъфало Билс от сезона на НФЛ във футболен мач в понеделник вечер срещу Ню Йорк Джетс, след като беше поставен в неактивния списък.

Хамлин получи пълно разрешение да възобнови футболните си дейности през април, след като получи сърдечен арест на терена срещу Синсинати Бенгалс през януари.

До август 25-годишният играч беше пълноправен участник в предсезонните мачове и се представи добре – направи три борави за ограничено време за игра, включително четвърти, за да принуди обрат при падания, в първия предсезонен мач на отбора срещу Индианаполис Колтс.

Хамлин (3) участва в предсезонния мач на Билс срещу Индианаполис Колтс. Хамлин (3) участва в предсезонния мач на Билс срещу Индианаполис Колтс. Грегъри Фишър/USA Today/Ройтерс

Но безопасността на Bills беше посочена като здравословна драскотина в неактивния списък за мача в понеделник вечер срещу Jets на Aaron Rodgers. Като играч на резервни и специални отбори, не е изненада, че той няма да играе в Ню Джърси.

Хамлин колабира през януари, след като направи един удар и получи удар в областта на главата и гърдите. Медицински специалисти извършиха CPR на Хамлин, когато той загуби пулса си и се наложи да бъде съживен чрез реанимация и дефибрилация. Той беше на вентилатор в продължение на дни и прекара повече от седмица в болница в Синсинати.

По-късно беше установено, че сърдечният арест на Хамлин е причинен от commotio cordis, което може да възникне, когато тежка травма на гръдния кош наруши електрическия заряд на сърцето и причини опасни фибрилации (или необичайни сърдечни удари).

Хамлин гледа по време на предсезонен мач срещу Чикаго Беърс на 26 август. Хамлин гледа по време на предсезонен мач срещу Чикаго Беърс на 26 август. Мелиса Тамез/AP

„Умрях по националната телевизия пред очите на целия свят“, каза Хамлин през април в първата си среща с репортери след инцидента.

Оттогава той достигна няколко етапа при завръщането си в NFL, включително участие в пълна тренировка през юни, преди отново да сложи подложки през юли.

Кевин Дотсън и Хана Бруит от CNN допринесоха за репортажа.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР