Дамар Хамлин беше изписан от болницата в Синсинати една седмица

...
Дамар Хамлин беше изписан от болницата в Синсинати една седмица
Коментари Харесай

Дамар Хамлин се прибра в Бъфало

Дамар Хамлин беше изписан от болничното заведение в Синсинати една седмица откакто получи сърдечен арест по време на мач от НФЛ и беше транспортират до Бъфало.

Лекарите от Медицинския център на университета в Синсинати, където Хамлин прекара предходната седмица, споделиха, че той е пътувал добре и ще продължи да бъде следен от медицински екип в Бъфало.
„ Като част от лекуването му през което мина през миналата седмица, и сигурно след полет със аероплан, той ще бъде следен, с цел да се подсигурява, че няма влияние от полета върху положението му като цяло и върху белите му дробове “, сподели доктор Уилям Найт пред кореспонденти.

„ Мога да потвърдя, че се оправя добре и това е началото на идващия стадий от неговото възобновяване “, добави още медикът.

Damar Hamlin flew back to Buffalo this morning with some of his teammates. He`s been upgraded from critical to good/fair condition less than a week after collapsing. A true miracle. ️
— Bridget Condon (@BridgetCondon_)

Найт сподели още, че от петък Хамлин е бил раздвижван, като процедурата е минала доста добре, и той е имал „ естествена походка “. Хамлин е общувал и със фамилията си последните два дни в болничното заведение, като даже е съумял да наблюдава финала на постоянния сезон от леглото си в неделя. 

„ Благодарен съм за невероятните грижи, които получих в болничното заведение в Синсинати. Щастлив съм да се върна в Бъфало “, написа Хамлин в Twitter. 

Damar Hamlin taking in the Bills game from the hospital


(via )
— ESPN (@espn)

В момента той е в медицински център в Бъфало, където лекарите и медицинските сестри са го предиздвикали да се усеща като вкъщи си, показа самият той.

„ Да виждам по какъв начин светът се събира към мен в неделя беше в действителност необикновено чувство “, написа още играчът.

Хамлин изненада съотборниците си във видео диалог предишния петък и още веднъж след мача в неделя, а старши треньорът на Билс Шон Макдермот сподели пред кореспонденти, че завръщането му в Бъфало е спомагателен тласък за играчите.

Треньорът на Бенгалс Зак Тейлър съобщи, че също е благополучен да чуе за завръщането на Хамлин в Бъфало.

„ Бог е популярен. Той прави чудеса. Това сигурно е знамение, няма спор “, разяснява наставникът.

24-годишният футболист колабира по време на мач против Синсинати Бенгалс предишния понеделник, пред погледите на хиляди по трибуните и милиони пред телевизионните екрани. Инцидентът с него провокира бурна вълна от съпричастност по целия свят.

An amazing update. ️
— Buffalo Bills (@BuffaloBills)





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР