Damac Properties PJSC - една от водещите строително инвестиционни компании

...
Damac Properties PJSC - една от водещите строително инвестиционни компании
Коментари Харесай

Още една сложна за строителството година

Damac Properties PJSC - една от водещите строително капиталови компании в Дубай, предизвести, че 2021-ва ще е измежду най-сложните за бранша. Инвеститорите ще пуснат в употреба редица нови обекти и пазарът ще се " наводни " още повече. " Надявам се огромните бизнесмени да не залеят пазара единствено и единствено, с цел да продадат още няколкостотин жилища или къщи. Следващата година обаче ще е комплицирана ", предизвестява Хюсейн Саджвани, ръководител на Damac Properties PJSC.

Саджвани се застъпва за мораториум върху строителството в Дубай, където свръх предлагането докара до 30% спад в цените през последните 6 години. Правителството беше насила да сътвори комитет за ръководство на предложенията, защото някои от огромните строителни компании не престават да оферират интензивно новопостроените от тях парцели.

Редица строителни компании се сплотяват към мнението, че е належащо новото строителство да забави темповете си. Управителят на една от огромните строителни компании в емирството - Emaar Properties PJSC Мохамед Алабар, по-рано през настоящия месец съобщи, че краткотрайно прекратява реализирането на настоящите и евентуални планове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР