Дама с джип и мъж с лека кола сътвориха истински

...
Дама с джип и мъж с лека кола сътвориха истински
Коментари Харесай

Цирк до Пловдив: Шофьори се цакат на пътя и се топят на тел....

Дама с джип и мъж с лека кола сътвориха същински цирк, пробвайки да се надцакат на пътя. Шофьорът, брачната половинка и детето му отишли до Ново село, с цел да напазаруват, след което тръгнали да се прибират по същия път през село Брестовица. Пред колата се движил джип с жена зад кормилото, а пред двете возила пък камион с платформа, който превозвал строителни машини. 

В подобаващ миг дамата подхванала изпреварване на товарния автомобил, последвана от фамилията с леката кола. Мъжът също по този начин желал да изпревари и шофьорката, само че не съумял, защото по негови думи тя нараснала скоростта и доближила средата на пътното платно.  Карал след нея и употребявал клаксон. Така двата автомобила траяли придвижването си един след различен до Т-образно кръстовище в Първенец, където застанали един до различен. Когато дамата с джипа се пробвала да завие наляво, с цел да продължи,  водачът препречил пътя ѝ своя автомобил. След това слязъл и отишъл при нея, с цел да й търси сметка за метода й на шофиране, който съгласно него бил рисков.  Изпуснал си нервите и  счупил лявото странично огледало на джипа.

Тогава дамата взела мобилния си телефон и направила фотография на разбеснелия се мъж. Това предизвикало намесата на брачната половинка му, която слязла от колата и отишла при шофьорката, с цел да и каже да изтрие фрагмента. Последвал отвод. Шофьорката слязла и изплашена тръгнала д се отдалечава с бързи крачки от джипа. Междувременно набрала тел. 112, с цел да подаде сигнал за нападателния мъж.  

Като чул това той също подал сигнал на тел. 112 няколко секунди по-късно.  На място пристигнала патрулка. Униформените си изяснили обстановката, предизвестили и двамата водачи. След това последвал акт за мъжа, поради засичането и счупеното странично огледало. Магистратите наложили на притежателя на колата санкция в размер на 100 лева по Указа за битка с дребното безчинство. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР