dama.bgЦивилизацията на маите е една от най-големите и най-напредничавите в

...
dama.bgЦивилизацията на маите е една от най-големите и най-напредничавите в
Коментари Харесай

Хороскопът на маите: Ето какво те очаква през 2019 година

dama.bg

Цивилизацията на маите е една от най-големите и най-напредничавите в историята на Южна Америка. Особено огромен прогрес те реализират в точните науки и астрологията. 

Този народ е основал календар, който се въздейства от лунните цикли. За маите Луната е била най-важната „ звезда “ на небето, тя е символизирала женската мощ както у дамите, по този начин и у мъжете. Вярвало се е, че в случай че можеш да победиш Луната, можеш да постигнеш всичко в живота.

Според техния календар годината се състои от 13 лунни интервала от по 28 дни, а новата година стартира на 26 юли.  Всеки от лунните месеци е обвързван с животно-пазител, което пази тези, родени в този интервал.

Всеки от 13-те зодиакални знака има свои особености и, естествено, 2019-та ще бъде доста друга за всеки от тези знаци. Какво ви е подготвила новата година съгласно маите и какво животно дава отговор на датата ви на раждане, можете да разберете още в този момент. Само изберете животното, което дава отговор на вашата рождена дата:

 

Прилеп (26 юли – 22 август)

Скорпион (23 август – 19 септември)

Елен (20 септември – 17 октомври)

Сова (18 октомври – 14 ноември)

Паун (15 ноември – 12 декември)

Гущер (13 декември – 9 януари)

Маймуна (10 януари – 6 февруари)

Ястреб (7 февруари – 6 март)

Ягуар (7 март – 3 април)

Лисица (4 април – 1 май)

Змия (2 май – 29 май)

Катерица (30 май – 26 юни)

Костенурка (27 юни – 25 юли)

 

Прилепът е роден водач. Той се бори самоуверено за това, в което има вяра. Бързо му хрумват нови хрумвания и постоянно се изявява като воин. Прилепът обича провокациите, само че от време на време не се замисля за последствията. За фамилията и приятелите си е доста жертвоготовен, постоянно би ги защитил и би им се притекъл на помощ, само че не е наложително прилепът да е доста обществен, той обича да остава самичък и да размишлява.
Хороскоп за 2019 година
Любов:  В първата половина на година ви чакат известни проблеми и неразбирателства с половинката, само че във втората половина всичко ще се подреди. Ако сте необвързани, би трябвало да излизате по-често и най-много – да посещавате нови места, тъй като тъкмо там ще срещнете човек, който да споделя вашите ползи.

Работа и финанси:  Ако си търсите нова работа, ще имате огромен шанс. Разпращайте автобиографията си самоуверено и не се подценявайте, тази година ще е преломен миг в професионалния ви път. Ако работите за себе си, през тази година няма да можете да се оплачете от липса на клиенти и ще спечелите повече пари от други години.

Късмет и нови инициативи:  Според хороскопа ви е добре да пътувате повече през тази година, тъй като по този начин ще се запознаете с хора, които ще обогатят живота ви. Ще се чувствате заредени с сила и позитивизъм, усмивката няма да слиза от лицето ви. От друга страна, годината няма да е удобна за огромни финансови вложения, изключително в случай че става дума за недвижимо имущество. В хазартните действия също няма да ви върви, тъй че не разчитайте да спечелите от тотото – запазете парите за друго, а не за лотарийни билети.

 

Скорпионите са резервирани и внимателни хора, не бързат да позволяват хората до сърцето си. Те обаче са доста любопитни по природа, а това ги прави прелестни възпитаници. Обикновено са традиционалисти и не обичат смяната. Не държат да са в центъра на вниманието и не ги бива доста в думите – те демонстрират любовта си с дейности. Изключително предани другари са.
Хороскоп за 2019 година
Любов:  За страдание, в тази сфера ви чакат значително проблеми. Възможно е даже да се разделите с половинката ви, в случай че не съумеете да разрешите повишените разногласия. Ако имате деца, не очаквайте доста да ви слушат, по тази причина пък вие запазете успокоение и се пробвайте да поговорите с тях – може би нещо им тежи и не знаят по какъв начин да го споделят. Ако пък сте необвързани, бъдете деликатни и не се доверявайте елементарно, тъй като тази година няма да е удобна за започване на дълготрайна връзка.

Работа и финанси:  В любовта няма да ви върви доста, само че в професионален проект несъмнено ще имате шанс. Очакват ви триумф след триумф и ще спечелите повече пари от други години. Но не се отпускайте прекомерно и харчете рационално, с цел да не се окаже, че през 2020 година сте затънали в задължения.

Късмет и нови инициативи:  През тази година ще постигнете всичко със лични сили, не очаквайте ориста да ви помогне, по тази причина не харчете парите си за залагания или лотарийни билети. Бъдете деликатни и с новите бизнес оферти, в случай че ви дават обещание бърза облага.

 

Хората, родени под знака на Елена, са доста артистични с помощта на своята вродена сензитивност. Те имат вътрешна хубост, която от време на време ги прави уязвими. Големи са романтици, обичат доста мощно и са постоянно подготвени да оказват помощ. Много са благородни и желаят да създадат света по-добър.
Хороскоп за 2019 година
Любов:  Годината за вас, Елени, ще бъде чудесна! Ще се запознаете с доста забавни хора и в случай че сте необвързани, измежду тях ще има човек тъкмо за вас. Ако сте обвързани, във връзката ви ще царува естетика и съгласие. Много е евентуално да се решите на значима крачка – да заживеете дружно, да сключите брак или да имате дете.

Работа и финанси:  В професионален проект ще имате някои усложнения – парите просто за нищо няма да ви стигат! Не бързайте да взимате заеми, а стиснете зъби и намалете разноските си. Ако обаче работата ви е дотегнала, пробвайте се в друга сфера и бъдете търпеливи – най-после ще откриете работа, която дава отговор повече на визиите ви. За всички, които към момента учат, втората половина на годината ще бъде доста сполучлива.

Късмет и нови инициативи:  За страдание, тази година не очаквайте доста помощ от звездите. Запазете оптимизма си и бъдете търпеливи – след време всичките ви старания ще дадат резултат, просто нещата няма да се случат незабавно. Годината не е удобна за огромни вложения. Ако сте решили да си купите нов дом, бъдете извънредно деликатни с покупката ви.

 

Совите имат мощен темперамент и не се опасяват от нищо. Оставят се сърцето им да ги води, а вроденият им сексапил им оказва помощ елементарно да печелят доверието на близките. Имат доста мощно шесто възприятие и в това време са доста мъдри, тъй че мъчно някой ще ги излъже. Много положителни и правилни другари са. В любовта са буйни мечтатели, а тяхната тайнственост притегля хората като магнит.
Хороскоп за 2019 година
Любов:  Ако сте необвързани, през новата година ще се запознаете с доста забавни хора, само че е най-добре всички тези познанства да си останат в кръга на другарството. През тази година поработете върху себе си. Ако сте обвързани, обърнете внимание на връзката си, не се оставяйте в ръцете на рутината. Предприемете вълнуващо пътешестване единствено двамата и бъдете великодушни откъм дарове – всеки благ жест ще ви се връща двойно.

Работа и финанси:  Ако харесвате работата си, можете да сте спокойни – не ви чакат проблеми в професионален проект. Но ви съветваме да избягвате интригите сред сътрудниците ви и да стоите настрани от клюките. Ще бъдете постоянни във финансово отношение, само че е добре да преразгледате някои разноски – може би не се нуждаете от някой абонамент или пък харчите прекалено много пари в една-единствена сфера, а пък не обръщате внимание на друга. На края на годината, в случай че сте били деликатни с финансите, ще можете да си извършите огромен подарък, който изцяло ще си заслужава чакането.

Късмет и нови инициативи:  Годината е удобна за вложения и за пазаруване на жилище, както и за по-дълги екскурзии. Ще имате огромен шанс във втората половина на годината и евентуално ще ви споходи добра вест, която чакате отдавна. Най-благоприятното време за пътешестване ще е в първите няколко месеца, в този интервал даже командировките ще са приятни и изпълнени с вълнуващи моменти.

 

Хората от зодия Паун са неповторими, красиви и магнетични. Те са дейни, енергични персони, които постоянно мислят положително и обичат да се забавляват. Нямат нищо срещу да са в центъра на вниманието, тъй като са екстроверти, които имат безспорен сексапил. Те са душата на компанията. Пауните обичат провокациите и са много амбициозни, по тази причина могат да са прекомерно сурови със себе си. В същото време желаят всички да ги харесват, имат доста другари, които са прелестни и специфични като тях самите.
Хороскоп за 2019 година
Любов:  Новата година ще ви донесе приятни изненади. Периодът е доста удобен за започването на нова връзка или за предприемането на сериозна крачка, като брак или общо общуване. Половинката ви доста ви обича и всичко ще е наред. Ако обаче сте необвързани, не ви съветваме да си търсите нова връзка тъкмо при започване на годината, тъй като новите ви познати по-скоро ще ви разочароват. Втората половина на годината ще бъде доста по-подходяща за търсенето на евентуален сътрудник.

Работа и финанси:  Ако харесвате работата си, няма да имате никакви проблеми, дори в противен случай – с малко повече старания ще си докарате много повече пари от други години. Но бъдете деликатни с сътрудниците ви и се старайте да не влизате в непотребни борби. Ако си търсите нова работа, най-подходящият интервал за това ще са първите месеци от годината. Бъдете деликатни с финансите ви през 2019 година, не харчете огромни суми за капризи.

Късмет и нови инициативи:  Очаква ви доста щастлива и сполучлива година. Късметът ще споходи най-смелите, които са подготвени да влагат в нови планове или да стартират личен бизнес. Годината е и чудесна за повече пътувания.

Също като гущерите, хората, родени под този знак, елементарно се приспособяват към нови условия, тъй като са практични и рационални. Понякога могат да наподобяват малко мързеливи, защото обичат да се вглъбяват в себе си и да размишляват, само че въобще не трябва да бъдат подценявани – като се изключи че са необикновено надарени, те имат и богато въображение, което постоянно ражда гениални хрумвания, които могат да им донесат големи триумфи. Така че въобще не са мързеливи, просто не обичат да прибързват, а обмислят добре решенията си.
Хороскоп за 2019 година
Любов:  В любовен проект ще имате голям триумф през тази година. Ако сте обвързани, ще се чувствате обичани и ценени, ще предприемете доста завършения дружно, а любовта ви ще нарасне. Много е евентуално да се решите на сериозна стъпка – да сключите брак, да имате дете или да се нанесете в нов дом. Ако сте необвързани, скоро ще срещнете подобаващ човек. Всичките ви стремежи ще станат действителност.

Работа и финанси:  В първите няколко месеца на годината ще имате известни компликации в работата, тъй като сътрудниците ще ви лазят по нервите, а шефът ви ще ви дава глупави задания. Стиснете зъби и изчакайте този интервал да премине. През септември ще ви оценят уместно и е доста евентуално да получите покачване. Ако си търсите нова работа, във втората половина на годината ще имате по-голям триумф. Няма да имате доста повече пари от други години, тъй като разноските ви също ще набъбнат.

Късмет и нови инициативи:  Не се тормозете, тъй като Съдбата няма да ви не помни! Ще се радвате на доста триумфи и приятни страсти. Ако работите за себе си, ще имате шанс да се запознаете с нови клиенти напълно инцидентно. Годината е удобна и за вложения, само че единствено в случай че добре познавате хората, с които ще работите.

 

ХОРОСКОП НА МАИТЕ: ЗОДИЯ МАЙМУНА 

 

Хората, родени под знака на Маймуната, са доста общителни и неспокойни, което ще рече, че постоянно би трябвало да са заети с нещо и не обичат да остават сами. Креативността им не познава граници и те постоянно я употребяват, с цел да реализиран задачите си. Те са доста положителни персони, за които чашата е постоянно цялостна. Маймуните са доста гъвкави и любопитни – те елементарно се нагаждат към новите обстановки и цялостен живот се учат. Умеят да провеждат събития и са интелигентни. Никога не губят детското в себе си.
Хороскоп за 2019 година
Любов:  В любовен проект годината ще бъде добра за вас. Ако сте необвързани, при започване на годината ще срещнете човек, който ще ви завърти мозъка. Любовта ще ви окрили и ще ви даде мощ да се справите с всичко в живота. Ако сте обвързани, ви съветваме да прекарвате повече време с колегата ви и разнообразете връзката ви. Отидете на дълго странствуване дружно или пробвайте нещо, което в никакъв случай не сте опитвали до момента. Новите преживявания ще ви сближат и ще доведат до доста спокойни и хармонични месеци.

Работа и финанси:  Ако имате работа, годината няма да е удобна за промяна на работното място, а търсенето на нова работа ще бъде много мъчно. Ако работите за себе си, не очаквайте огромни доходи през тази година. Най-добре ограничете разноските си.

Късмет и нови инициативи:  Няма да имате доста шанс през тази година, всичко ще се случва с цената на доста старания от ваша страна. Съдбата ви е позабравила и няма да ви оказва помощ. Годината няма да е удобна за изработката на вложения. Не се доверявайте на хора, които познавате неотдавна, тъй като могат да злоупотребят с доверието ви.

 

ХОРОСКОП НА МАИТЕ: ЗОДИЯ ЯСТРЕБ 

Хората от тази зодия имат мощно наличие. Те са доста амбициозни и смели, постоянно вършат каквото си наумят, не следват утъпканите пътища. Основната им цел в живота е професионалният триумф. Ястребите имат добра памет и бърз разум, което ги прави отлични възпитаници. Въпреки че си падат малко бунтари, те в никакъв случай не не помнят отговорностите си и държат на думата си.
Хороскоп за 2019 година
Любов:  Ще се зароди известно напрежение във връзката ви, само че в случай че имате самообладание, след няколко месеца ще настъпи интервал на мира и естетика. Ако сте необвързани, не търсете любовта в първата половина на годината. Тогава ще се запознаете с доста хора и ще виждате любовта в лицето на всеки срещнат, само че това са единствено илюзии, които няма да доведат до нищо положително.

Работа и финанси:  На работното място ще жънете единствено триумфи, ще приключите план, с който се занимавате от много време. Ще се разбирате добре с сътрудниците ви. Онези, които работят за себе си, ще имат повече клиенти и ще изкарат повече пари от друга година. Ако сте били рационални с финансите си през 2018 година, през идната година ще можете да си позволите скъпа и дълго мечтана покупка.

Късмет и нови инициативи:  Можете да очаквате помощ от Съдбата през тази година. Ще имате доста шанс и ви чакат доста приятни изненади. Периодът е доста удобен и за закупуване на ново жилище.

 

ХОРОСКОП НА МАИТЕ: ЗОДИЯ ЯГУАР 

 

Хората от тази зодия обичат приключенията и провокациите. Те са директни и уважавани от останалите. Колкото по-големи са трудностите, толкоз по-мотивирани са Ягуарите. Те са правилни другари, само че самостоятелни, не обичат някой да ги задушава. Обичат да се глезят и живеят всички си „ седем живота “ на цялостни обороти. Понякога обаче гледат прекомерно идеалистично на живота, което им носи разочарования.
Хороскоп за 2019 година
Любов:  Ще се чувствате обичани и ценени през тази година. Ще бъдете на крилете на любовта и усмивката няма да слиза от лицето ви. Ако сте необвързани, разширете кръгозора си и започнете да посещавате нови места. Там ще срещнете забавен човек.

Работа и финанси:  На работното ви място всичко е наред и няма от какво да се оплачете. Ще се разбирате добре с сътрудниците и шефа ви. Обстановката ще е спокойна и мирна. Очакват ви и повече финансови приходи. Някои от плановете ви ще бъдат високо оценени и е евентуално да получите покачване.

Късмет и нови инициативи:  Новата година ще ви сблъска с известни компликации, само че шансът няма да ви подмине. Ще се запознаете с доста забавни хора, които могат да се окажат значими за бизнеса ви. Не ви съветваме да давате парите си за лотарийни билети и не правете огромни вложения, само че бъдете отворени за нови оферти от хора, които познавате добре.

ХОРОСКОП НА МАИТЕ: ЗОДИЯ ЛИСИЦА 

Хората от тази зодия са доста обективни. Много са състрадателни и това да оказват помощ на останалите, ги зарежда с сила. Умеят да се радват на дребните неща, а в живота си търсят непоклатимост и сигурност. Държат на фамилията и непрекъснатата работа. Несигурният живот, въпреки и изпълнен с завършения, не е за тях. Те нямат и големи упоритости в професионален аспект, задоволително е да имат работа, която да покрива главните им потребности и да ги прави щастливи.
Хороскоп за 2019 година
Любов:  Очаква ви прелестна година. Ако имате сериозна връзка, е време да се замислите за идната крачка – общо жилище, брак или деца. Онези, които са дружно от доста години, ще се усещат сигурни и обичани. Двойките, които са неотдавна дружно, ще се сближат доста. Необвързаните от вас с лекост ще завързват нови другарства и от тези непредвидени срещи може да припламнат искрите на любовта.

Работа и финанси:  На работното място се чувствате недооценени. Вероятно сте имали огромни упования, само че те не са се оправдали. Ако желаете покачване или да си промените работата, най-благоприятните месеци за това са първите 6. През втората половина може да очаквате повече доходи от преди.

Късмет и нови инициативи:  Няма да сте огромни късметлии тази година. Ще би трябвало да се борите настойчиво, с цел да осъществите концепциите си. Това обаче ще се промени през септември, тогава ви чака доста радостна вест и подарък от ориста. Годината е удобна и за вложения и огромни бизнес планове.

ХОРОСКОП НА МАИТЕ: ЗОДИЯ ЗМИЯ 

Хората, родени под знака на Змията, са елегантни, възпитани, спокойни и магнетични. Те желаят другите да ги почитат. Изобщо не са подмолни, лукави или завистливи, в действителност те са доста правилни другари. Работят доста настойчиво и почтено за всичко, което желаят да реализират. На пръв взор не си проличава, само че те са много чувствителни, от време на време се затварят в себе си за да се предпазят. Дълбоко в себе си са доста сантиментални, само че в никакъв случай не простят на хората, които са ги предали.
Хороскоп за 2019 година
Любов:  През тази година няма да ви чака нечуван триумф в любовта, само че не ви чакат и огромни проблеми. Ще се чувствате сигурни с колегата си, в случай че сте дружно отдавна. Онези двойки, които са дружно неотдавна, ще преминат през няколко провокации, с цел да се сближат и да израснат дружно. Необвързаните от вас, които си търсят половинка, могат да срещнат подобаващ човек във втората половина на годината.

Работа и финанси:  Ако имате работа, която ви удовлетворява, не търсете работа другаде, даже и да изникне забавно предложение. Във финансово отношение ще имате някои проблеми, по тази причина бъдете спестовни, в случай че не желаете да започнете втора работа. Онези от вас, които са твърдо решили да си намерят нова работа, ще срещнат много компликации.

Късмет и нови инициативи:  През тази година ще би трябвало да постигнете всичко сами, тъй като ориста няма да ви помогне. Все отново не унивайте, тъй като резултатите ще са доста положителни. Годината не е удобна за огромни финансови вложения и за пазаруване на жилище. Не вярвайте на хора, които ви дават обещание лесна облага.

ХОРОСКОП НА МАИТЕ: ЗОДИЯ КАТЕРИЦА 

За хората от тази зодия животът е непрекъсната забава – към тях в никакъв случай не е скучно, също така са много неспокойни – постоянно би трябвало да вършат по няколко неща по едно и също време. Много са интелигентни и общителни. Те притеглят хората като магнит, само че в това време не могат да пазят загадка и тъй като доста приказват, хората постоянно не им се доверяват.
Хороскоп за 2019 година
Любов:  През 2019 година ви чакат някои компликации в любовен проект, изключително в случай че сте необвързани. Трудно ще се доверявате на нови хора, и може би има за какво. Нашият съвет е да не бързате да започнете връзка, в случай че не сте изцяло сигурни в индивида против вас. Онези от вас, които са обвързани, би трябвало да се научат да бъдат по-спокойни и да не стартират непотребни разногласия, тъй като това може да заплаши съществено връзката ви. Много е евентуално половинката ви да ревнува от новите ви другари.

Работа и финанси:  В първите няколко месеца от новата година ще имате проблеми и на работното място. Забавете темпото и добре обмислете идващите си ходове. Ако работата не ви удовлетворява, тъкмо в този момент е моментът да си потърсите нова. Не очаквайте обаче огромни доходи през 2019 година Опитайте се да намалите разноските и да не харчите доста пари за капризи. Точно в този момент е моментът да спестявате повече.

Късмет и нови инициативи:  Не ви съветваме да инвестирате и да вършиме огромни покупки, тъй като може да потънете в задължения. Съдбата няма да ви оказва помощ изключително, всичко ще би трябвало да свършите сами. Бъдете деликатни на кого се доверявате. Новите ви познати евентуално не заслужават вашето доверие.

ХОРОСКОП НА МАИТЕ: ЗОДИЯ КОСТЕНУРКА
 

Хората от зодия Костенурка са необикновено мъдри и интелигентни. Те копнеят за непоклатимост, сигурност и естетика. Изключително правилни другари и страхотни чиновници – те работят малко постепенно, само че пък качествено и точно. Имат потребност от приятна атмосфера на работното място, с цел да са щастливи. Не са свръхамбициозни. В любовта са малко срамежливи, само че обичат доста буйно и безрезервно. Имат богата психика и безупречна вътрешен глас. Приятелите и фамилията им доста ги обичат и почитат.
Хороскоп за 2019 година
Любов:  През годината ще би трябвало да вземете няколко значими решения. Възможно е да преосмислите връзката си с половинката ви и да решите, че настоящето състояние не ви задоволява. Връзката ви ще бъде подложена на тест – в случай че го издържите, ще бъдете по-силни от всеки път. Ако зародят разногласия, не бъдете ненужно упорити и потърсете компромис. Годината не е доста удобна за необвързаните представители на този знак. Ние ви съветваме към този момент да се фокусирате върху себе си и да не търсите любовта в лицето на всеки срещнат.

Работа и финанси:  Очаква ви страхотна година в кариерно отношение. Онези, които работят за себе си, ще се похвалят със стабилен растеж на приходите. Останалите ще се схващат отлично с сътрудниците си, а шефът им ще ги оцени уместно. Определено през новата година няма да ви липсва мотивация, а напъните ви няма да останат незабелязани – най-вероятно ви чака огромно покачване. Сега е времето малко да се поглезите и да си позволите нещо, за което от дълго време мечтаете. Ако си търсите нова работа, също ще имате шанс, изключително в областта на новите технологии. Просто не спирайте да се развивате и резултатите ще са налице.

Късмет и нови инициативи:  През новата година вие ще имате най-вече шанс от всички зодиакални знаци, изключително през втората половина на годината. Тогава ще сте засипани от нови оферти и даже от изключителни доходи, които въобще не сте очаквали. Ще имате безупречна вътрешен глас, която ще ви помогне да вземете най-хубавите решения, когато става дума за вложения и огромни покупки. Периодът е удобен за пазаруването на нов дом или кола.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР