Dama.bgПсихолозите могат да разкрият колко резистентни сме към промяната, като

...
Dama.bgПсихолозите могат да разкрият колко резистентни сме към промяната, като
Коментари Харесай

Любопитен тест с триъгълници - този който избереш ще покаже дали си...

Dama.bg

Психолозите могат да разкрият какъв брой резистентни сме към смяната, като ни накарат изберем избрана геометрична форма. Това е допустимо, тъй като свързваме смисъла на стабилността и смяната с геометрични форми, тъй че имаме податливост да избираме форми, които дават отговор на нашата персона.

Подготвили сме ти един къс тест, учреден на логиката на психиката на формите, който ще разкрие значима страна на характера ти. Затова просто избери триъгълника, който ти харесва най-вече и опознай себе си малко по-добре.

Избери триъгълника, който най-вече резонира с теб. Ето и какво споделя той за личността ти:
Триъгълник 1
Мислиш за задачите си и си  непоколебима . Най-страхотното ти качество е  твоята отдаденост . Хората може би споделят, че си огромна перфекционистка и разпоредбите те притеглят, само че ти знаеш, че най-хубавият метод да направиш нещо е да го правиш вярно през цялото време. Хората са уверени, че могат да разчитат на теб точно поради това твое качество. Това е и повода, заради която нормално успяваш.
Триъгълник 2
Ти си  доста същинска  и не се страхуваш да го покажеш.  Истината е най-голямата полезност за теб  и непрекъснато се опитваш да бъдеш допустимо най-искрена. Това ти разрешава да гледаш самоуверено и положително на живота. Затова хората се допитват до мнението ти – спечелила си си известност на почтен и помагащ на другите човек.
Триъгълник 3
Рационалността  е тази, която те води към напред в живота – ти си интелектуалецът на групата.  Обичаш да си изграждаш тактика за всяко свое решение и да планираш нещата в елементи. Ти си систематична и уверена в уменията си. Приятелите ти може да се майтапят с теб, само че знаят, че си загрижена и че си подготвена да предложиш най-умното решение.
Триъгълник 4
Не всеки може да се оправи с теб,  ти си буйна . Когато си поставиш нещо за цел, му се  посвещаваш с отдаденост и убеденост в себе си . Не разрешаваш на нищо да застане сред теб и задачата ти. За някои хора към теб това е прекомерно, само че удовлетворението от добре свършената работа и постигнатата цел са скъпи.
Триъгълник 5
Ти обичаш хората, само че имаш и черти на  екстроверт.  Може да започнеш диалог с всеки и да изслушаш деликатно това, което има да каже.  Твоите семейство и другари за теб са най-ценния подарък , по тази причина се стараеш да им го показваш всеки ден. И откакто си подобен добър слушател, не се колебаеш да си чувстваш удобно.

А ти кой триъгълник избра и съгласна ли си с резултата?
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР