Далновидната политика на ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов дава

...
Далновидната политика на ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов дава
Коментари Харесай

Цветанов в Сандански: Усилията на ГЕРБ са насочени към реализирането на успешни политики в местната власт

 news-47598-97187  news-47598-97186  news-47598-97185  news-47598-97184  news-47598-97183
Далновидната политика на ГЕРБ и държавното управление на Бойко Борисов дава опция локалната власт да развива най-различни планове, а стабилността на страната ни разрешава да се употребяваме с доверието на Европейски Съюз и да усвояваме европейските фондове. Това съобщи заместник- предсеателят на ГЕРБ и председадел на ПГ на партията Цветан Цветанов на среща с актива и общинските съветници от ГЕРБ-Сандански. В срещата взеха присъединяване и регионалният координатор на ГЕРБ в Благоевград и депутат Даниела Савеклива, националният представител от ГЕРБ-Гоце Делчев Димитър Гамишев, кметът на Сандански Кирил Котев и зам.- министърът на стопанската система Александър Манолев.

„ Силата на ГЕРБ са забележимите резултати и по тази причина би трябвало да продължим да работим за повече вложения и за повишение на приходите. За ГЕРБ е значимо да се осъществят повече политики, ориентирани към хората “, уточни Цветанов. Като позитивен образец в тази посока той даде община Сандански, където кметът Кирил Котев съумява да реши проблеми, които са трупани от години.

„ Той непрестанно си слага цели и има ясна нова визия за развиването на Сандански. Имаме упоритостта Сандански да се трансформира в център за подготовка по леката атлетика. Затова започва и ремонтът на спортната зала, ще се построи и лекоатлетическа писта, която да дава отговор на всички европейски и интернационалните стандарти ”, заяви Цветанов. Той разяснява, че за Благоевградска област е доста значима тематиката за Западните Балкани, която е във фокуса на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Това е неповторима опция за развиването на района “, безапелационен бе ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР