Дали заради пандемията от коронавируса, дали просто заради нуждата да

...
Дали заради пандемията от коронавируса, дали просто заради нуждата да
Коментари Харесай

Домашната провокация на Гери-Никол: Певицата показа пищни форми и завиден морски тен

Дали поради пандемията от ковид, дали просто поради потребността да е покрай фамилията си, Гери-Никол прекара в действителност много време в родната Варна. Тя е там в действителност през цялото време на изолацията и множеството ѝ фотоси в обществените мрежи са точно от вкъщи ѝ в морската столица. 

Виж още: Семейна идилия: Преслава и Паола дружно с баба и дядо на разходка

Именно от фамилния дом са и последните фотоси, които певицата разгласява в Instagram профила си. Те събраха хиляди лайкове и мнения, само че постоянно по този начин се получава, когато Гери-Никол качи провокативни фрагменти. А тези са точно такива:

Виж още: Ново звездно другарство: Какво събра Алекс Петканова, Мегз и известна инфлуенсърка?

Певицата качи поредност от фотоси със сигнално жълтия си бански, който акцентира морския ѝ загар, както и обилните форми. Прави усещане обаче, че тя е в извънредно добра форма, като " виновност " за това несъмнено има и половинката ѝ, Дани Илиев, с който певицата постоянно тренира. 

Виж още: Емилия показа на кого дължи всичко и умили мрежата

Иначе почитателите на Гери-Никол към момента чакат новото парче на певицата. То трябваше да се появи в края на предишния месец, само че не щеш ли минаха съвсем 4 седмици оттогава, а то към момента не е реалност. Последната ѝ ария към момента е взаимната със 100 кила, " Дръжте се мъжки ", която се появи преди 7 месеца.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР