Дали всъщност последните природни катаклизми в Европа и най-вече на

...
Дали всъщност последните природни катаклизми в Европа и най-вече на
Коментари Харесай

Читателка до БЛИЦ: Навсякъде около нас потопи, ще се сбъдне ли най-страшното пророчество на Петър Дънов за България?!

Дали в действителност последните естествени катаклизми в Европа и най-много на Балканския полуостров не са част от началото на една по-страшна злополука? Този въпрос задава читателка на БЛИЦ и напомня предсказване на Петър Дънов за Бяло море и за това, че напълно скоро се задават страховити промени.

Петър Дънов фактически предвижда, че Средиземно море ще се съедини с Каспийско море, в Азия ще се образуват доста езера. По-думите му Балканският полуостров последователно потъва. Част от гръцките острови, Мала Азия ще потънат. Това са предсказания, за които времето не се дефинира, разкрива Христова. “Средиземно море ще се приближи до Родопите. Защо българите се борят за изход на Бяло море, то единствено ще пристигна при тях, споделя учителят. Според него някои приморски градове на Черно море ще потънат. Пристанище може да бъде един по-вътрешен град”, обяснявал пред своите сподвижници духовният лидер. Той пояснявал, че Япония ще потъне напълно, само че катаклизмите първо ще настъпят по далечните места, а на Балканския полуостров те ще се случат по-късно. “Всичко си върви по строго избран проект. Бог, който ръководи в този момент и подрежда новото човечество да се явява и расте”, пояснявал Петър Дънов.

Предсказанията за потоп на част от Европа през 21 век няма да обиден България, вещае още пророчеството на Петър Дънов. Според него в реалност част от Стария континент ще бъде погълната от водата, само че това няма да е родината. Страните, които ще засегне потопа са Турция, част от Русия, Франция и Германия.

А ето го и самото знамение на Дънов:

" Казвам ви да вземете ограничения, тъй като Земята ще претърпи огромна смяна. Слънцето ще стартира по-силно да грее и ще стопи ледовете. Къщите ви ще се разпукат, ледовете ще се стопят и вие ще започнете да потъвате... Земята е изменила своя път на придвижване, слънчевите лъчи падат под прав ъгъл и топят ледовете – оста на земята се изправя. Вие живеете върху ледено море, закъснеете ли да измененията живота си, скоро време ще се намерите на дъното на морето. Оста на Земята ще стартира да се изправя последователно от 2002 година По-чувствително изправяне на оста ще стане през 2029 година, в резул на което ще се стопят белите шапки на Северния и Южния полюс и Земята в ниските си елементи ще бъде залята от огромни количест вода. От Европа, Африка, Австралия и Азия ще останат като острови най-високите и непристъпни в този момент планински вериги. Англия ще ост като дребен остров. Водата ще залее и остави единствено 110-а част от сушата. Населението от 5-6 милиарда, в 2080 година ще бъде към 1 милиона. Това са огромните бедствия, които предстоят за хората от Земята.

Тоя, Непознатият, приказва на целия свят, приказва и на вас. Той ще разтопи къщите ви и основата, на която седите, ще изчезне. Ще се намерите върху водна повърхнина. Понеже цялата Земя е оцапана и по нея няма и една педя, на която да не се е проляла човешка или животинска кръв, а и ние жив върху костите и остатъците на предишните култури, за идващата шеста светеща раса се основава нов континент с безусловно чиста земя и вода. Новият континент ще се образува сред Азия и Америка и ще се издигне от водите на Великия океан. Островите, на които живеят в този момент японците, ще бъдат върховете на планините на новия континент, които ще доближат повече от 9 метра височина. Този конитинент ще се покрие с най-хубавите извори.

Той ще бъде с планински местности. За да се издигне една планина от известни сили на няколко хиляди метра височина, какъв натиск ще има? Няма ли да се отрази това на Европа и Азия? Казва писанието: „ Земята ще се тресе като пийнал човек”. Ще настъпят огромни промени – духовни, умствени, физически. На Слънцето и Луната съща ще настъпят промени. Този живот си отива, с цел да стори път на новия. Материята ще се промени. От Слънцето идат грамадни магнетични течения, които повдигат континента и го озонират. Водата на Великия океан ще залее някои от актуалните континенти, а огромна част от живущите хора на Земята ще се преселят негова почва. Сегашна Европа ще бъде един остров – остров на белите. Ще се потопи цялостен континент, с цел да се избави светът.

Климатичните условия ще се променят. Чрез земетресение последователно ще потъва част от Средиземно море и крайбрежията в близост. Средиземно море ще се влее в Каспийско. Сахара ще се наводни – ще стане море, към което ще зародят култури. Балканският полуостров последователно ще спада, ще потъва. Ще потъне и България. От Слънцето се дирижира по какъв начин би трябвало да се преустрои Земята, кое място да се издигни и кое да потъне. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР