Дали вот 2 в 1 е най-доброто, ще видим на

...
Дали вот 2 в 1 е най-доброто, ще видим на
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Дали вот 2 в 1 е най-доброто, ще видим на изборите

Дали избор 2 в 1 е най-хубавото, ще забележим на изборите. Но през вчерашния ден президентът Радев беше изрично прав - по този начин се икономисват доста старания и доста пари от бюджета. Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова в студиото на " Денят стартира " с Георги Любенов. За първи ще забележим президентски и парламентарни избори - казус в най-новата история на България, добави Йотова.

Ще бъде мъчно и в акцията, една смесена акция, счита вицепрезидентът.

Тънки сметки с президента не сме правили - дали ще бъде 14 ноември, дали ще бъде 21 ноември, в последна сметка решението е на Народно събрание - дано да го напомня, първото решение беше да са президентските избори на 14 ноември. Президентът беше задоволително търпелив, даде им задоволително време, добави Йотова.

Всичко си имаме доста от дълго време - по този начин отговори тя на въпроса дали с президента към този момент се готвят за изборите и са образували щаб.

Влизаме с настройка за непоклатимост, за честност, за секунда не изневерихме на хората за това, което им казахме през 2016 година

Не се водим по инерцията, че изглеждаме спечелили, безапелационна е Илияна Йотова.

Не усещаме опасност нито от господин Йордан Цонев, нито от който и да е различен политически водач, тъй като ние търсим поддръжка от хората, от жителите. Миналата година, когато излязохме на площада, ни беше доста мъчно и там имаше хора, които ни подадоха ръка, които ни оказаха морална поддръжка и те бяха от разнообразни партии, изясни вицепрезидентът.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР