Дали видеата (първо видео и второ видео), които показват момента

...
Дали видеата (първо видео и второ видео), които показват момента
Коментари Харесай

Манипулирани ли са видеата, показващи момента на катастрофата с Милен Цветков?

Дали видеата (първо видео и второ видео), които демонстрират момента на злополуката, която лиши животът на известния ефирен водещ Милен Цветков, са манипулирани? Според оповестено през днешния ден (22 март) видео с пояснения на човек на име Георги Врабчев отговорът е " да ".
Във видеото Врабчев дава пояснения и демонстрира, че в действителност скоростта, с която е ударена колата на Цветков, е доста по-висока от тази, която се вижда на камерите. С думите си той слага въпроса " за какво ".
Сподели с твоите другари
Actualno.com се допита до специалист по монтаж на видеа дали казаното от господин Врабчев е правилно. То е по едно и също време правилно, само че и неправилно, отвърна ни специалистът - господин Александър Македонски. И обясни - да, видеата от двете камери не демонстрират естествената скорост на деяние, снимана на съответните записи, единствено че това е обикновено за подобен вид камери - т.е. охранителни. Те снимат в друг режим, защото стремежът е да могат файловете на записите да бъдат компресирани и да заемат по-малко място на съответния сървър, т.е. да може да се записва колкото се може повече време. Припомняме, че по закон записите от охранителни камери се съхраняват за прочут интервал от време и по-късно се унищожават - т.е. всеки обект с охранителна камера би трябвало да планува и място къде да държи списък, надлежно какъв брой огромно да е то.
Още: " Подготвя ли се отбрана за посочения за отговорен за гибелта на Милен Цветков в смисъл, че не го е умъртвил? "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР