Дали въз основа на нейната фигура може да заключите каква

...
Дали въз основа на нейната фигура може да заключите каква
Коментари Харесай

Фигурата показва каква сте в леглото: Ниските и пухкави жени ще зарадват мъжете

Дали въз основа на нейната фигура може да заключите каква е в секса? Учените настояват, че е допустимо.

Висока жена
Въпреки че изследванията демонстрират, че мъжете и дамите с дълги крайници се възприемат като сексипилни и здрави, когато ги заведете в леглото, няма да видите фойерверки. Не става дума за това дали техниката е неприятна, а просто високите дами нямат опция да „ лудуват “ по леглото и не могат напълно елементарно да правят секс на скорост на публично място. Това е мъчно, изключително в случай че личността, с която е високата жена, е по-ниска от нея.

Пълна жена
Нобеловият лауреат Джеймс Уотсън твърди, че набитите дамите повече се любуват на секса от слабите. Плюс това, мъжете възприемат дамите с извивки като по-добри персони и считат, че ще бъдат по-добри в леглото. Мазнините предизвикват отделянето на ендорфин, а той усилва половото предпочитание, тъй че цялостните дами са отлични в секса.

Слаба жена
Ендорфинът не им е толкоз мощен, като при по-пълните дами, тъй че това не е печеливша композиция. Въпреки това, едно изследване демонстрира, че мъжете най-добре се демонстрират в леглото, когато се с жена, която има тънка талия.

Закръглена жена
Жената с извивки, изключително в случай че тези извивки са необятни бедра, има наклонност да е доста отворена в леглото. Такива дами са готови за връзка за една нощ и обичат да опитват.

Ниска жена
Мъжете постоянно желаят секс с ниски дами, тъй като с тях могат да правят „ каскади “, които са немислими с високи, а и е по-лесно да тестват разнообразни места за секс. От научна позиция ниските дами имат по-нисък център на тежестта, което значи, че и най-трудните пози са осъществими и леки.

Има дребни гърди
Мъжете обичат внушително деколте, само че дамите с дребни гърди извличат най-хубавото от секса и любовната игра. Защо? Малките гърди са по-чувствителни от огромните. Толкова доста тласъци!

Има огромни гърди
Проучване от 2013 година демонстрира, че дамите с огромни гърди са по-умни. Въпреки че огромните гърди са с 24% по-малко чувствителни от дребните, факт е, че тези дами са задоволително умни, за тъкмо да знаят какво желаят в секса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР