Дали стриктната ви диета, с която целите да се преборите

...
Дали стриктната ви диета, с която целите да се преборите
Коментари Харесай

Кандидоза – дали ограничаващата диета не влошава нещата?

Дали прецизната ви диета, с която задачите да се преборите с неприятната Кандида албиканс (Сandida albicans), не утежнява в действителност признаците ви...

Популярна е концепцията, че защото микроскопичните причинители на болестта се хранят със захар, страдащите от тях би трябвало да откажат изцяло освен рафинираната захар и простите въглехидрати, само че даже плодовете! Парадоксът обаче е, че в резултат на ограничаващата диета нерядко се стига до утежняване на цялостното им здравословно положение на пациента.

И въпреки прецизната диета да попречва ненапълно растежа на Кандида албиканс, от тях остават задоволително, с цел да могат да се регенерират в интервали на стрес, което постоянно е главният фактор, подтикващ разрастването на гъбичната зараза.
Какво е нежелателен приръст на Кандида албиканс ?
Гъбичките, които предизвикват кандидоза, всекидневно участват в червата ни, само че в по-минимално количество, като размножаването им е възпрепятствано от нашата имунна система и микрофлора.

Прираст на кандида албиканс се случва, когато отслабнат защитните сили на организма или при съществуване на други болести, като диабет да вземем за пример, който води до дисбаланс сред положителните и неприятните бактерии в чревната микрофлора. Този дисбаланс води освен до вагинална зараза, само че има и други последици: Кандида албиканс създават вторични артикули, които попадат в кръвообращението и провокират най-различни признаци по цялото тяло, защото имунната система се пробва да ги нападна.

Чести признаци за това са безсилие, отичане, формиране на газове, диария и/или констипация, упорити инфекции на пикочния мехур, разстройства в менструалния цикъл, алергии, сензитивност към химикали и даже меланхолия.
Какво усилва риска от несъразмерен приръст на Кандида албиканс
Следните фактори са измежду най-рисковите и постоянно срещани предпоставки за нежелателен приръст на Кандида албиканс:
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР