Дали сме по-скоро верни или сме по-склонни да изневерим? За

...
Дали сме по-скоро верни или сме по-склонни да изневерим? За
Коментари Харесай

Кажи ми какви са ти пръстите, за да ти кажа дали изневеряваш...

Дали сме по-скоро правилни или сме по-склонни да изневерим?

За да преценим към кой "лагер " спадаме самите ние или евентуален сътрудник, е задоволително да хвърлим взор към ръцете, написа в. "Дейли остарял ", базирайки се на резултатите от английско изследване.

Трите зодии, които в никакъв случай няма да простят изневярата

Издайник на кръшкачите се оказва техният показалец , съгласно откриватели от университетите на Оксфорд и Нортумбрия .

Авторите на изследването разделят мъжете и дамите на две съществени групи.

Към едната спадат индивидите, които избират дълготрайна обич, до момента в който към другата се числят склонните към краткосрочни флиртове.

На каква възраст ние, дамите, изневеряваме най-често?

За задачите на проучването експертите са анализирали данни за 1314 мъже и дами и са отчели съотношението сред дължината на показалеца и безименния пръст .

Изследователите са открили, че индивидите и от двата пола с по-къс показалец спрямо безименния пръст са по-склонни към невярност.

Oh NO, new Science says 57% of Men are born cheaters & you can tell by ring & index fingers http://t.co/SZ0r7SfggY pic.twitter.com/yOM96Y0rYP
— Jim O'Donnell (@jimsteve) July 14, 2015
Хората, при които дължината на показалеца и безименния пръст е почти идентична , са по-верни и избират дълготрайните връзки. Размерът на пръстите зависи от степента на излагане на хормона тестостерон в майчината вътрешност, изясняват учените.

Как се научих да не изневерявам?

" Човешкото държание се въздейства от редица фактори. Вътреутробното развиване също може да окаже резултат, въпреки и едвам осезаем, върху нещо толкоз комплицирано като половите връзки ", споделя Робин Дънбар от изследователския екип.
 х Thinkstock
3 скрити сигнала, че той ви изневерява
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР