Дали след купон миризмата на цигари се е пропила или

...
Дали след купон миризмата на цигари се е пропила или
Коментари Харесай

Лоши миризми у дома? Точно толкова лесно е да ги премахнете!

Дали след ваучър миризмата на цигари се е пропила или нещо развалено е останало по-дълго на открито, с цел да " ароматизира " добре всичко в близост, няма значение. С тези трикове ще се отървете от неприятните миризми за негативно време.


 Да се отървем от миризмата на остаряло вкъщи! Да се отървем от миризмата на остаряло вкъщи!
Няма значение какъв дизайн имате в къщата си, цената на вашите мебели или покритието на подовете. Има единствено едно предписание: пространство,...

1. Екстракт от ванилия

Капка дестилат върху крушката на лампата, ще промени миризмата в стаята за броени минути, когато я включите и тя се нагрее. 

2. За неприятна миризма на ръцете - паста за зъби

Ако да вземем за пример сте рязали лук или чесън и пръстите ви миришат, измиването с паста за зъби ще ги освежи и освободи от неприятната миризма.

3. Оцет против цигари
 Най-подходящите аромати за вашия дом Най-подходящите аромати за вашия дом
Ароматът е освен това от моментна, приятна или неприятна миризма на носа. Определя място и ни разрешава да го запомним. Има причина, когато...

Да размахате из стаята, напоена с оцет забрадка, ще пребори миризмата на цигари пъклен бързо. 



4. Миризмата на пластмаса

Ако сте си купили нови пластмасови съдове и миризмата на пластмасата е тотално непоносима към момента, най-хубавото решение е да ги измиете с доматен сок, а след това да ги изплакнете с вода. 

Не забравяйте, че когато свикнем да живеем на едно място, за нас миризмата му не ни прави усещане, само че вашите посетители несъмнено ще виждат, в случай че миризмата е по-особена. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР